مرجع خبری رئال مادرید: ژوزه مورینیو در اواخر سال ۲۰۲۳ بار دیگر یکی دیگر از تواناییهای ویژه خود را نشان داد؛ قدرت متقاعد کردن بازیکنان، نه فقط مقابل دوربینها بلکه در پشت صحنه.
در آن مقطع، دین هویسن یکی از استعدادهای برجسته آکادمی یوونتوس بود، اما در تیم اصلی این باشگاه چندان مورد توجه قرار نمیگرفت. مورینیو با یک حرکت سریع، انتقال قرضی این مدافع اسپانیایی-هلندی به فروزینونه را در آخرین لحظه تغییر داد و او را به رم برد. باشگاه ایتالیایی برای این انتقال ۷۰۰ هزار یورو پرداخت کرد و جذابیت حضور در رم و شخص مورینیو نیز نقش مهمی در تصمیم بازیکن داشت.
هویسن بعدتر درباره تأثیر تماس مورینیو گفت: «وقتی مورینیو به تو زنگ میزند، نمیتوانی جواب منفی بدهی.»
با این حال، همکاری آنها در رم چندان طولانی نبود. مورینیو تنها تا چهارمین مسابقه پس از ورود هویسن روی نیمکت رم باقی ماند و سپس برکنار شد. با وجود این، او در هر سه مسابقه قبلی به این مدافع جوان میدان داد و حتی پس از اعلام پنالتی علیه او در دربی جام حذفی برابر لاتزیو، از بازیکنش حمایت کرد.
مورینیو در آن زمان درباره هویسن گفت: «او یک بچه درجهیک است.»
اکنون این دو بار دیگر در رئال مادرید کنار هم قرار گرفتهاند. مورینیو با شخصیت پرحرارت و انفجاری خود باید بهترین عملکرد را از هویسن بگیرد؛ مدافعی آرام و خونسرد که هنوز در نمایشهایش ثبات کافی نداشته است.
به این ترتیب، سرمربی پرتغالی فرصت دارد پروژهای را که در ایتالیا آغاز کرده بود، اینبار در مادرید به پایان برساند.
کارلوس فورخانس – آس



مورینی.و با شخصیت پرحرارت و انفجاری خود باید بهترین عملکرد را از هویسن بگیرد
خخخخ این خط جک خالص بود
گوزینیو و شخصیت
عملکرد و حسین
خخخخخ اصلا جک سال بود
این جیره خورهای کفتار ناموسا خندشون نمیگیره اینا رو میگن ؟؟؟
هاوسن همیشه در حد مدافع تیم شیباساکی بود
عویسن ب نظر من بهترین دفاع نسل خودش و جزو بهترین دفاع اخر های جهان میشه . پارسال تیم وضعیت خوبی نداشت چون تقریبا تمام بازیکنای جوانمون وضعیتشون بد پیش رفت حتی باتجربه ها ریدن
به نظرم مثل کامنت بالایی داری ترول میکنی فقط:))