اوکی دیاریو: اندریک مصدوم نیست اما نیاز به استراحت داشت!

نوشته شده توسط admin در 16 آگوست 2026 - 07:17

مرجع خبری رئال مادرید: اوکی دریاریو در گزارشی نوشت: رئال مادرید در این پیش‌فصل با احتیاط ویژه‌ای با اندریک برخورد می‌کند. برای پیشگیری از مصدومیت‌های احتمالی در آینده، این مهاجم برزیلی در طول این هفته تمرینات ویژه‌ای انجام داده و به همین دلیل حتی برای آخرین دیدار دوستانه مقابل شالکه ۰۴ در گلزن‌کیرشن هم به آلمان سفر نکرده است. کادر فنی و بخش پزشکی معتقدند ۱۸۵ دقیقه‌ای که او در سه مسابقه قبلی بازی کرده، برای این مقطع کافی است.

ژوزه مورینیو تصمیم گرفته اندریک را در مادرید نگه دارد تا او با بهترین شرایط ممکن به شروع فصل برسد؛ فصلی که برای رئال مادرید از شنبه آینده با دیدار مقابل اسپانیول در کورنیا آغاز می‌شود. اندریک در ۲۰ سالگی به مراقبت‌های مشخصی نیاز دارد تا از مشکلاتی شبیه آنچه در نیمه دوم فصل گذشته در لیون تجربه کرد، جلوگیری شود.

آن مشکلات مانع بازی کردنش نشدند، چون از نظر بدنی شرایط فوق‌العاده‌ای دارد، به‌خصوص در پایین‌تنه. به همین دلیل، رئال مادرید به این نتیجه رسیده که تقویت این ویژگی می‌تواند در طول فصل یک مزیت اضافه برای او باشد. باشگاه می‌خواهد انفجاری بودن اندریک وقتی از روی نیمکت وارد زمین می‌شود، در بیشترین تعداد ممکن از مسابقات تعیین‌کننده باشد؛ به‌خصوص با توجه به اینکه کیلیان امباپه گزینه ثابت نوک خط حمله است.

اضافه شدن امباپه به فهرست سفر به آلمان و حضور کارلوس اسپی که در شروع پیش‌فصل عملکرد درخشانی داشته، باعث شده رئال مادرید درباره اندریک رویکردی پیشگیرانه در پیش بگیرد و او تمرینات اختصاصی، به‌ویژه در سالن بدنسازی، انجام دهد. دیگر بازیکنی که به آلمان سفر نکرده، علاوه بر مصدومان بلندمدت یعنی میلیتائو، مندی، آسنسیو و رودریگو، اورلین شوامنی است.

در رئال مادرید تأکید می‌کنند که شوامنی تقریباً به‌طور کامل از فشار عضلانی شدید در ناحیه ران که از جام جهانی با خود داشت عبور کرده و هم او و هم اندریک برای نخستین دیدار لالیگا آماده خواهند بود.

اندریک وارد سومین فصل حضورش در رئال مادرید می‌شود و فصل ۲۷-۲۰۲۶ شاید مهم‌ترین فصل او باشد؛ به‌خصوص حالا که پس از دوره قرضی در فرانسه تجربه بیشتری در سطح اول فوتبال به دست آورده است.

او در لیون طی ۲۱ مسابقه هشت گل زد و هشت پاس گل داد و در والدبباس امیدوارند مورینیو بتواند تمام پتانسیل او را بیرون بکشد.

رقابت برای جایگاه نیز چیزی است که به اندریک انگیزه می‌دهد. چیزی که بیش از همه او را ناامید می‌کرد این بود که در دوره کارلو آنچلوتی و ژابی آلونسو، با وجود اینکه تنها یک شماره ۹ در ترکیب وجود داشت و او می‌توانست کاملاً جانشین طبیعی امباپه باشد، چندان روی او حساب نمی‌شد.

همین موضوع باعث شد شش ماه به صورت قرضی از رئال مادرید جدا شود و حالا با انگیزه‌ای حتی بیشتر برگشته تا جای خودش را در تیم سفیدپوش پیدا کند.

قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
اشتراک در
اطلاع از
3 نظرات

بنده خدا خب هر فصل کلی تلاش میکنه همه بازیارو فیکسه و میدرخشه حق داره یکمم استراحت کنه

اگه یکم عقل تو سر مدیرای رئال، مخصوصاً پرز، بود، برای همچین بازیکنایی این‌همه پول خرج نمی‌کردن.

50m برای بازیکنی که داره وارد سومین فصلش می‌شه ولی هنوز چیز خاصی ازش ندیدیم، واقعاً قابل دفاع نیست

برای پیدا کردن استعداد هم لازم نیست بری لیگ محلات آرژانتین و برزیل یه نگاه به آکادمی بندازی، می‌بینی گونزالو و پاز از خیلی‌ها جلوترن.

یه نگاه به لالیگا بندازی بازیکنی مثل اسپی رو می‌بینی که با حدود 20m می‌تونه گزینه بهتری باشه. اگه درست‌تر استعدادیابی

کنی حتی می‌تونی بازیکنی مثل دیومانده رو پیدا کنی که بعداً مجبور نشی برای یه بازیکن ۱۹ ساله 125m خرج کنی…..

اندریک از ۱۸ سالگی به رئال اومد اما بعد از دو سال هنوز نتونسته خودش رو ثابت کنه

حتی در فرصت‌هایی که داشته هم عملکرد خوبی ارائه نداده. جالب اینجاست که

گونزالو با دقایق خیلی کمتر، بیشتر خودش رو نشون داد

از طرفی اندریک نه قد و قامت مناسبی برای بازی هوایی داره
نه از نظر فیزیکی و سرعت ویژگی خاصی داره که بتونه روی اون حساب کنه

از نظر تصمیم‌گیری هم هنوز ناپخته‌ست و خیلی وقت‌ها به‌جای انتخاب درست شوت‌های عجولانه و بی‌پروا می‌زنه

چیزی که مشخصه باید زود تر بدنش به تیمی تا بره …

آخرین اخبار
14:35 پیش بینی خبرنگار اسپانیایی: نیمکت‌نشینی ستاره گرانقیمت رئال مادرید در بازی‌های بزرگ 13:36 آس: مربع 590 میلیونی در خط حمله رئال مادرید 12:10 بازیکن سابق رئال مادرید به المدینه پیوست 10:47 اوکی دیاریو: اندریک مصدوم نیست اما نیاز به استراحت داشت! 09:36 خبرنگار اسپانیایی:«مورینیو از پیوستن مدافع آرژانتینی به اتلتیکو خوشحال نیست» 07:34 بازیکنی که از جنگ فرار کرد و در لیست رئال مادرید مقابل شالکه قرار گرفت 05:32 شرط پیوستن هالند به رئال مادرید از نظر مایکل اوون 04:25 نظر خبرنگار اسپانیایی در مورد پیوستن اندریک به بارسلونا! 03:30 تصاویر؛ سفر رئالی ها به آلمان 02:29 سه نماینده رئال مادرید برای جایزه پسر طلایی 2026 01:32 بحران مهاجم در کاستیا؛ فقط یک مراکشی مانده! 00:25 یوتیوبر اسپانیایی:«بلینگام و برخی بازیکنان رئال مادرید معتقد هستند که بدون امباپه بهتر کار می‌کنند» 23:32 میزگرد یوتیوبی:«مورینیو اصراری به خرید رودری نداشت/کاماوینگا باید فروخته شود/ اندریک به خواست مورینیو ماند» 22:33 اعضای رئال مادرید به دنبال شکایت از پرز به علت تقویت دیکتاتوری فلورنتینو روی سکوها 21:32 آس: پرهزینه ترین تابستان سالهای اخیر رئال مادرید برای فراموشی کابوس‌ها 20:11 لیست رئال مادرید مقابل شالکه با شش غایب 19:32 مقاله تند خبرنگار ESPN علیه خریدهای تابستانی و مورینیو:«فلورنتینو پرز چه غلطی دارد می‌کند؟» 18:58 توقف کاستیا در روزی که شایسته پیروزی بود 18:29 نظرسنجی مارکا: امباپه آقای گل لالیگا، دیومانده بزرگترین ناامیدی فصل! 17:54 خیز یوونتوس برای خرید دروازه‌بان رئال مادرید 16:35 عکس/ نصب شدن آرم برنابئو بدون سانتیاگو! بازیکن اسبق رئال مادرید:«مشکل خط هافبک از زمان کروس تا کنون حل نشده» عکس؛ هدیه کریستیانو رونالدو به رودریگو تردید بازیکن اسبق رئال مادرید نسبت به یکی از خریدهای تابستانی آس: نقل و انتقالات تابستانی رئال مادرید مستقیما با نظر مورینیو انجام شده