پنج کلید پیروزی رئال مادرید در دربی به گفته خبرنگار اسپانیایی

نوشته شده توسط admin در 20 سپتامبر 2026 - 02:00

مرجع خبری رئال مادرید: رامون آلوارز ده مون، خبرنگار اسپانیایی، درباره نکات کلیدی رئال مادرید برای پیروزی در دربی برابر اتلتیکو مادرید بیان کرد: «یکی از مهم‌ترین مسائل برای رئال مادرید، دفاع مناسب روی توپ‌های هوایی است. اتلتیکو در سال‌های اخیر و به‌خصوص در بازی‌های برگزارشده در متروپولیتانو، از این طریق مشکلات زیادی برای رئال ایجاد کرده و بازیکنان باید در این صحنه‌ها حداکثر تمرکز را داشته باشند.»

وی در ادامه بیان کرد: «دومین مسئله، افزایش دقت در ضربات نهایی است. رئال مادرید در برخی مسابقات موقعیت‌های زیادی ایجاد کرده، اما تعداد گل‌هایش متناسب با این موقعیت‌ها نبوده است. در چنین مسابقه‌ای نمی‌توان فرصت‌های گلزنی را به‌سادگی از دست داد و رئال باید درصد بیشتری از موقعیت‌های خود را تبدیل به گل کند.»

آلوارز ده مون درباره سومین کلید پیروزی رئال مادرید اظهار داشت: «اگر رئال در نتیجه پیش بیفتد، نباید عقب‌نشینی کند و با یک بلوک دفاعی پایین تنها به فکر حفظ نتیجه باشد. چنین شرایطی می‌تواند به سود اتلتیکو تمام شود. رئال باید کنترل توپ را در اختیار داشته باشد و با حفظ مالکیت، حریف را وادار کند جلوتر بیاید؛ در آن صورت فضای بیشتری نیز برای ضدحملات ایجاد خواهد شد.»

این خبرنگار اسپانیایی با تأکید بر اهمیت کنترل احساسی مسابقه بیان کرد: «این دربی فقط به مسائل فنی و کیفیت بازیکنان مربوط نمی‌شود. مسابقه لحظات احساسی زیادی خواهد داشت و هواداران اتلتیکو در مقاطعی فشار زیادی ایجاد خواهند کرد. رئال مادرید باید بتواند از نظر احساسی بازی را کنترل کند و اجازه ندهد جو ورزشگاه روی عملکرد تیم تأثیر بگذارد.»

وی در پایان درباره پنجمین عامل تعیین‌کننده گفت: «رئال مادرید نباید در طول مسابقه دچار افت تمرکز شود. یک دوره طولانی از عدم تمرکز برابر اتلتیکو می‌تواند مستقیماً به قیمت از دست رفتن بازی تمام شود. همچنین مدیریت تعویض‌ها بسیار مهم خواهد بود، زیرا ممکن است بازیکنی که از روی نیمکت وارد زمین می‌شود، نقش تعیین‌کننده‌ای در نتیجه مسابقه داشته باشد.»

قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
آخرین اخبار
14:31 تغییر میانه زمین در تیم مورینیو: تکنیکی ها به جای فیزیکی ها 13:31 آخرین بازی تاریخ رئال مادرید در مستایا؟ 12:15 رونمایی از نقش جدید برناردو سیلوا در تیم ملی پرتغال 10:45 مارکا: تفاوت ژابی و مورینیو در مدیریت بازیکنان 09:36 زیدان:«ممکن است امباپه در پست محبوبش بازی کند» 07:29 بلینگام، بازیکن پنج ستاره اکتبر 06:47 جی جی گابریل:«رئال مادرید را به بارسلونا ترجیح می دهم؛ رویایم توپ طلاست» 03:30 عکس؛ ادای احترام والنسیا به بازیکن فقید تنه ریف در مقابل رئال مادرید 02:31 بتیس به دنبال جذب دفاع راست اکادمی رئال مادرید 01:25 عکس؛ بازدید رییس جمهور هندوراس از سانتیاگو برنابئو 00:31 بازیکن انگلیسی که در آستانه پیوستن به رئال مادرید بود و حالا در والنسیا توپ می‌زند 23:31 «دیگر حتی آیفون وینیسیوس هم او را نمی شناسد!» 22:31 بازگشت باشکوه برناردو سیلوا؛ از نیمکت‌نشینی طولانی تا تبدیل شدن به مغز متفکر رئال مادرید 21:31 سقوط ازاد وینیسیوس؛ حالا دیگر نه دریبل می‌زند و نه گل! 20:59 لیست رئال مادرید مقابل والنسیا 20:31 اعتماد توخل به بازیکن نیمکت نشین رئال مادرید 20:00 نظر بیژن رابینسون در مورد شرایط وینیسیوس 19:27 امباپه، بهترین بازیکن لالیگا در ماه اکتبر 18:41 سفیر چین در اسپانیا: «برای حل اختلاف با رئال مادرید به زمان نیاز داریم» 18:00 غیبت وینیسیوس در تمرین به علت سفر به دبی/ پایان دوران محرومیت پس از بازی مستایا 17:22 مورینیو:«دوست دارم در بازی اتلتیکو و بارسلونا، هر دو شکست بخورند» 16:31 سرمربی والنسیا به دنبال سبک فوق دفاعی مقابل رئال مادرید 15:27 تغییر چهره سانتیاگو برنابئو برای میزبانی دوباره از NFL 14:34 دومفریس:«باید استراحت کنیم، بازیهای زیادی انجام می دهیم» بحث داغ کارشناسان رادیو مارکا درباره وینیسیوس؛ «اگر نیمکت‌نشینی را نمی‌پذیرد، نمی‌تواند بازیکن رئال مادرید باشد»