پرز در آستانه ثبت دومین دوره افتضاح تاریخ مدرن رئال مادرید/ دوره قبلی هم خودش ثبت کرد!

نوشته شده توسط admin در 21 سپتامبر 2026 - 07:07

مرجع خبری رئال مادرید: در تاریخ مدیر رئال مادرید، فقط یک بار رئال مادرید در سه فصل متوالی هیچ جام بزرگی نبرده است: بین سالهای 2003 تا 2006 که پرز به دوره کهکشانی ها گند زد، فرار کرد و رئال را سه فصل متوالی بدون جام گذاشت. در نهایت رامون کالدرون سعی کرد با مربیانی نظیر کاپلو و شوستر و خریدهایی مثل کاناوارو، نیستلروی و محمد دیارا به تیم سر و شکل بدهد و رئال مادرید حتی دو لالیگای متوالی هم برد.

حالا رئال مادرید در مسیر تکرار همان افتضاح است، افتضاحی که در تاریخ مدرن رئال مادرید بی سابقه بوده است. در حقیقت از زمانی که سانتیاگو برنابئو مدیر رئال مادرید را گرفت و باشگاه را دگرگون کرد، به جز دوران پرز، هرگز نشده که رئال مادرید سه فصل متوالی بدون جام بماند.

به طور مثال رئال در اولین فصل های تاریخ لالیگا بین سالهای 1928 تا 1931 در سه سال متوالی قهرمان لیگ یا جام حذفی نشد. رئال بین سالهای 1939 تا 1944 در شش سل متوالی قهرمان لیگ یا کوپا نشد. بین سالهای 1947 تا 1953 هم رئال به سه فصل متوالی بدون کوپا و لیگ رسید. اما در دوران مدرن رئال مادرید، رئال فقط یک بار به سه فصل بدون جام رسیده که به استعفای پرز منجر شد.  حالا و در حالی که لالیگا از دست رفته به نظر می رسد و دست رئال در مقابل بزرگان اروپا خالی است، شاید کسب کوپا تنها راه نجات رئال از دومین افتضاح تاریخی فلورنتینو پرز باشد.

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
اشتراک در
اطلاع از
21 نظرات

پرز حروم. زاده پاشو برو دوتا هافبک بخر حر.ومزاده تیم رو به چخ سک دادی بیشرف برو حداقل استیلر رو بخر

مشکل اصلی تیم فقط فقط پرز بره مطمئنن درست میشه مشکلات دیگه زیر مجموعه پرز حرومیه

ریکلمه اومده بود الان وینی رفته بود
رودری اومده بود
قطعا مربی بهتری از مورینیو داشتیم
و دفاع بهتری از هویسن کوناته
واقعا همه جوره سر بود

کیرم تو کون هرکی به پرز رای داد

آقا اومدن ریکلمه نشون داد که چه غولهایی می تونن پشت رئال بیان و چه پولهایی وجود داره واسه رئال

منتها این عن مانع ورودشونه. فقط وایساده اون وسط و با همه دعوا می کنه.
همین. تنها کاری که می کنه کل کل و شاخ به شاخ شدن با این و اونه

آقا من قبلا هم گفتم. سه نفر بلید از رئال برن تا رئال درست بشه

پرز
وینیسیوس
امباپه

بقیش بحث بیمورده

بچه‌ها اصلا اعصاب خودتونو بهم نریزید.
چرا ما حرص بخوریم؟؟؟؟
اون بازیکنی باید حرص بخوره که سالی ۱۰۰ میلیون یورو می گیره. فقط دنبال نملگایش و قرطی بازی با اسم رئال هستن
فدای سرم
فدای سرم
فدای سرم

نملگایش چیه دیگه؟ *نمایش
بدین وسیله اصلاح می کنم

اره داداش فکر میکنی عنسیوس با اون مقدار حقوقی که من صفرهاشم نمیتونم بشمارم حرص میخوره؟ معلومه که نه همه چی رو به کیر سیاهش میگیره خب به درک منم دیگه به تخممه

همون موقع که به جای خرید هافبک داشت خایه خوری وینی رو میکرد که تمدید کنه مشخص بود فاتحه این فصل هم خونده است. تیمو کرده پاتوق یه مشت بی شرف گشاد. امثال امباپه وینی شوامنی هویسن گوزلر که کونشون هم تو زمین بذارن عین خیالشون نیست و فقط فکر تفریح و برنامه ها و پوزیشن های نصف شب با جک و جنده ها هستن نه به فکر فوتبال. جالبه اون عنباپه حرومزاده با این عملکردش توپ طلا هم میخواد. ۲ ساله اومده نشد یه بازی بزرگ رو بدرخشه و دربیاره. فقط بلده جلو تیمای داغون دروازه خالی بزنه و آمار الکی بدرد نخور پر کنه که تهش هم موز درو کنه. بعد مصاحبه میکنه میگه من درسته نمیدوم و گشادم ولی عوضش گل میزنم!

آخه مگه میشه با دوتا هافبک کسخل که یکیشون فقط بلده بدوعه یکیشونم فقط وایمیسه سرجاش ،تیمارو برد..دوسه ساله داریم میگیم مشکل ما بعد رفتن کروس حل شدنی نیس باید یکی دوتا هافبک شبیه کروس بیاریم..به جاش هرچی کاکا سیاه و پشمک رو ورداشته آورده..کوناته و برناردو سیلوا و دیومانده مشکل رئال نبودن که آوردتشون..

وضعیت بازی یه جوری بود که انگار اونا رئالن ما اتلتیکو

بتیس هم تو کوپا بهمون بخوره از رومون رد میشه اینی که پرز ساخته برای کسب سهمیه نهایت بجنگه

منکه خداروشکر بازی رو نگاه نکردم اصلا حتی یه ثانیه شو میدونستم رئال هنوزم ضعیفه ربطی به مربی هم نداره اگه به مربی تو دوسال چهار تا مربی عوض نمی‌کردیم حداقل با یکیشون بایا شکوفا میشد

با ژابی خوب میشدیم ولی وینی رید

ژابی هم در حد رئال نبود،ژابی اگه مربی بود الان با چلسی نتیجه گرفته بود

هالا مادرید باور کن با آربلوا هم امید بهتر شدن تیم بود ولی با مترجم ولگرد چکار کنیم که از تمام لیگای کشورهای اروپایی اخراج شده و حتی کشورهای عربی هم راش نمیدادن انقد داغونه، نمیگم ژابی در حد رئال بود چون حق داری رئال جای بزرگانه مثه آنجلوتی زیدان کلوپ و… ولی پرز انقد رئال و کوچک و تحقیر کرده که یه مترجم تموم شده که در حد لیگ پرتغال هم نبود شده مربیه پادشاه اروپا که هوادارا از روی ناچاری میگن کاش ژابی اخراج نمیشد

اره والا داداش،تیم آربلوا خیلی بهتر بازی میکرد.
این مترجم هیچوقت در حد رئال نبوده.

واقعا من خودم ژابی و آربلوا رو به مترجم ترجیح میدم،لعنت به پرز که رفت این تموم شده رو آورد

داش چلسی اصلا بالانس نیس
پنجاه تا بازیکن دارع
خط دفاعش وحشتناک بده
مث رعال پارسال پیرارسال ایناس زمان وازکژ

اتفاقا چلسی خیلی هم بالانسه داداش،مارسکا تقریبا با همین ترکیب جام باشگاه های جهان گرفت.

ژابی تو رئال بود میگفتید وینی باعث شد اخراج بشه،رفت چلسی میگید اسکواد خوبی نداره:/

ژابی در حد رئال نبود

پیش بسوی رکورد های منفی و عجیب غریب با شاشفادر

آخرین اخبار
18:31 جواهر آکادمی رئال مادرید که با یک گل، خروجش از تونل مصدومیت ها را جشن گرفت 17:31 مشخص شدن ساعت و تاریخ بازی جلو افتاده مقابل سوسیه داد 16:31 سرمربی والنسیا:«اگر دست من بود، هر یازده بازیکن رئال مادرید را کنار می گذاشتم» 15:31 اسپی همچنان صاحب کمترین دقایق ممکن؛ پسری با 9 امتیاز در 51 دقیقه! 14:31 تغییر میانه زمین در تیم مورینیو: تکنیکی ها به جای فیزیکی ها 13:31 آخرین بازی تاریخ رئال مادرید در مستایا؟ 12:15 رونمایی از نقش جدید برناردو سیلوا در تیم ملی پرتغال 10:45 مارکا: تفاوت ژابی و مورینیو در مدیریت بازیکنان 09:36 زیدان:«ممکن است امباپه در پست محبوبش بازی کند» 07:29 بلینگام، بازیکن پنج ستاره اکتبر 06:47 جی جی گابریل:«رئال مادرید را به بارسلونا ترجیح می دهم؛ رویایم توپ طلاست» 03:30 عکس؛ ادای احترام والنسیا به بازیکن فقید تنه ریف در مقابل رئال مادرید 02:31 بتیس به دنبال جذب دفاع راست اکادمی رئال مادرید 01:25 عکس؛ بازدید رییس جمهور هندوراس از سانتیاگو برنابئو 00:31 بازیکن انگلیسی که در آستانه پیوستن به رئال مادرید بود و حالا در والنسیا توپ می‌زند 23:31 «دیگر حتی آیفون وینیسیوس هم او را نمی شناسد!» 22:31 بازگشت باشکوه برناردو سیلوا؛ از نیمکت‌نشینی طولانی تا تبدیل شدن به مغز متفکر رئال مادرید 21:31 سقوط ازاد وینیسیوس؛ حالا دیگر نه دریبل می‌زند و نه گل! 20:59 لیست رئال مادرید مقابل والنسیا 20:31 اعتماد توخل به بازیکن نیمکت نشین رئال مادرید 20:00 نظر بیژن رابینسون در مورد شرایط وینیسیوس 19:27 امباپه، بهترین بازیکن لالیگا در ماه اکتبر سفیر چین در اسپانیا: «برای حل اختلاف با رئال مادرید به زمان نیاز داریم» غیبت وینیسیوس در تمرین به علت سفر به دبی/ پایان دوران محرومیت پس از بازی مستایا مورینیو:«دوست دارم در بازی اتلتیکو و بارسلونا، هر دو شکست بخورند»