«توقف هویسن در متروپولیتانو»

نوشته شده توسط admin در 21 سپتامبر 2026 - 19:01

مرجع خبری رئال مادرید: دین هویسن یکی از بازیکنانی بود که پیش از دربی بیش از بقیه زیر ذره‌بین قرار داشت، چون سفر فصل گذشته به متروپولیتانو نقطه عطفی بسیار منفی برای او بود. این بار هم در نهایت ناخواسته به شخصیت اصلی صحنه‌ای تبدیل شد که مسابقه‌ای کاملاً متعادل را به سود اتلتیکو تغییر داد.
صحنه برای مدافع جوان رئال بسیار بد پیش رفت، اما می‌توان تا حدی برای او عذر قائل شد. خولیانو روی یک توپ بلند پشت سر هویسن قرار گرفت؛ توپی که دفاع کردن مقابل آن ساده نبود. از آن لحظه به بعد هم کنترل شرایط برای هویسن، همان‌طور که برای هر مدافع میانی دیگری دشوار است، بسیار پیچیده شد.
هویسن هنگام دویدن به سمت دروازه خودش، همزمان به عقب و بالا نگاه می‌کرد تا مسیر توپ را دنبال کند. در چنین شرایطی، تشخیص دقیق اینکه داخل محوطه جریمه هستی یا بیرون آن، کار بسیار دشواری است.
تلاش او برای متوقف کردن صحنه به هر شکل ممکن و در نهایت اخراج شدن، بیشتر یک واکنش غریزی بود؛ تصمیمی که در آن لحظه کنترل کردنش بسیار سخت است.
با این حال، می‌توان این‌طور برداشت کرد که گرفتن بازیکن توسط هویسن از بیرون محوطه آغاز شده است. در آن صورت، هویسن همچنان اخراج می‌شد، اما پنالتی در کار نبود و نتیجه روی ۰-۰ باقی می‌ماند؛ شرایطی که می‌توانست مسیر بازی را کاملاً متفاوت کند.
در هر صورت، این لغزش نباید روی ذهنیت و روندی که هویسن فصل را با آن آغاز کرده تأثیر بگذارد. او در شروع این فصل یکی از بهترین مدافعان میانی لالیگا بوده و همین عملکرد خوب باعث شده دوباره از سوی لوئیس د لا فوئنته به تیم ملی اسپانیا دعوت شود.

مارکو رویز

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
اشتراک در
اطلاع از
14 نظرات

هویسن ویژگی دفاع وسط که مامیخوایم رونداره فیزیکی نیست قدرت بدنیش ضعیفه ازقدش هم نمیتونع استفاده کنه پست ش روترک میکنه جاگیری نمیتونه بکنه
حیف شماره ۴اسطوره که دادن به این نردبون

اینو فقط به خاطر ویژگی بازیسازی که از خودش نشون داده بود خریدن که به لطف خدا از وقتی اومده رئال همونم از دست داده

مدافع انقدر سست ندیدم

ک.یر خر تو چشمای خمارت

اینو باباش هم نمیشناخت دو ماه توسط دلال ها سر تیتر روزنامه ها خبرگزاری ها شد و بعدم با 60 میلیون فرو کردنش تو ما تحت پرز. حالا هم سر پولی که براش دادن حیفشون میاد نیمکت نشینش کنن. عین جنس اشغالی که با قیمت سنگین بخری و حیفت بیاد بندازی دور. به زور بخوای ازش استفاده کنی

پس بفرستین اینو همونجایی که بود
لاکپشت از این سریعتره
هرچی بازیکن هایپ شدس میکنن تو پاچه ایزی لایف

دفاعت که ری.ده هیچ از اون قد دیلاقتم استفاده نمیکنی که حداقل یه گل به هد بزنی
فقط اونایی که بهش میگفتن نیو راموس :))))

نیو راموس اون آسنسیو عقب مونده بود

آخه یکی نیست بگه کودن،تو نردبون اونجا چه غلطی میکنی که توپ بیاد بریه به پس افتاده سیمئونه حالا اصلا رسید،کورتوا پشت تو گاگول نیست مثل تو یه غلطی میکنه اصلا اگر کورتوا هم غلطی نمیکرد دیگه این بود که یک صفر عقب میافتادیم ده نفره نمیشدیم کودن ریدم تو اون مغزت یعنی یکی از این استدلال ها تو مغز کودن تو نبود بیشرف دو هزاری؟حیف راموس که شمارش رسیده به تو

پرز کفتار چه بلایی سر رئال اورده که هویسن جقی جایگزین راموس کبیر شده

با این فشاری که رسانه روش می‌ذاره حقم داره متوقف شه

جدا از فیزیک بدردنخورش کلا مدافع کم عقلیه

فک میکنم هویسن تمرکز کافی واسه بازی کردنو نداره.شاید بهتر باشه فعلا تا یه مدتی بصورت تعویضی بازی کنه و رودیگر زوج اوپا باشه

رودریگز تا الانشم زیادی مونده

آخرین اخبار
13:31 آخرین بازی تاریخ رئال مادرید در مستایا؟ 12:15 رونمایی از نقش جدید برناردو سیلوا در تیم ملی پرتغال 10:45 مارکا: تفاوت ژابی و مورینیو در مدیریت بازیکنان 09:36 زیدان:«ممکن است امباپه در پست محبوبش بازی کند» 07:29 بلینگام، بازیکن پنج ستاره اکتبر 06:47 جی جی گابریل:«رئال مادرید را به بارسلونا ترجیح می دهم؛ رویایم توپ طلاست» 03:30 عکس؛ ادای احترام والنسیا به بازیکن فقید تنه ریف در مقابل رئال مادرید 02:31 بتیس به دنبال جذب دفاع راست اکادمی رئال مادرید 01:25 عکس؛ بازدید رییس جمهور هندوراس از سانتیاگو برنابئو 00:31 بازیکن انگلیسی که در آستانه پیوستن به رئال مادرید بود و حالا در والنسیا توپ می‌زند 23:31 «دیگر حتی آیفون وینیسیوس هم او را نمی شناسد!» 22:31 بازگشت باشکوه برناردو سیلوا؛ از نیمکت‌نشینی طولانی تا تبدیل شدن به مغز متفکر رئال مادرید 21:31 سقوط ازاد وینیسیوس؛ حالا دیگر نه دریبل می‌زند و نه گل! 20:59 لیست رئال مادرید مقابل والنسیا 20:31 اعتماد توخل به بازیکن نیمکت نشین رئال مادرید 20:00 نظر بیژن رابینسون در مورد شرایط وینیسیوس 19:27 امباپه، بهترین بازیکن لالیگا در ماه اکتبر 18:41 سفیر چین در اسپانیا: «برای حل اختلاف با رئال مادرید به زمان نیاز داریم» 18:00 غیبت وینیسیوس در تمرین به علت سفر به دبی/ پایان دوران محرومیت پس از بازی مستایا 17:22 مورینیو:«دوست دارم در بازی اتلتیکو و بارسلونا، هر دو شکست بخورند» 16:31 سرمربی والنسیا به دنبال سبک فوق دفاعی مقابل رئال مادرید 15:27 تغییر چهره سانتیاگو برنابئو برای میزبانی دوباره از NFL 14:34 دومفریس:«باید استراحت کنیم، بازیهای زیادی انجام می دهیم» بحث داغ کارشناسان رادیو مارکا درباره وینیسیوس؛ «اگر نیمکت‌نشینی را نمی‌پذیرد، نمی‌تواند بازیکن رئال مادرید باشد» ماستانتونو: «در رئال مادرید رفتار فوق‌العاده‌ای با من داشتند؛ بلینگام بازیکن محبوب من است»