آنتیچ:«رئال مادرید بخت اصلی قهرمانی چمپیونزلیگ و لالیگاست»

نوشته شده توسط admin در 12 ژانویه 2020 - 15:58

مرجع خبری رئال مادرید : رادومیر انتیچ سرمربی اسبق اتلتیکو، رئال مادرید و بارسلونا در مورد شرایط فعلی رقابت در لالیگا صحبت کرد.

وی اظهار داشت :” رئال مادرید در بازیش به اقتدار رسدیه است. شرایط خوبی دارد و اقتدار از دست رفته را برگردانده اند. بخت اصلی بردن چمپیونزلیگ هستند. نکته دیگری است که گفته نشده و در نیوکمپ دیدیم. رئال از فاصله دور زیاد شوت می زند. این دستوری است که زیدان داده و این گونه گلهای زیادی زده اند و این را دوست دارم. رئال سبک مشخصی دارد. در حالی که هازارد هنوز برنگشته، قطعا بیل هم می تواند نقش داشته باشد. بخت اصلی چمپیونزلیگ و لالیگا هستند.”

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
1 دیدگاه

همه چی داره عالی پیش میره. اوایل فصل می گفتم که باید به تیم فرصت داد حتی فصل بعد رو هم فرصت داد.ولی زیدان نشون داده که فهم فوتبالیش از خیلیا بالاتره. واسه این فصل ازش توقع جام نداشتم چون تیم خیلی داغون بازی میکرد ولی الان واسه همه جام ها امیدوارم.زیدان استاده راه انداختن رئاله بعد از بحران شده.ان شا الله امشب سوپر جام مال ماست.
هالا مادرید

آخرین اخبار
08:39 «تنها نقشی که دوست نداشتم در ال‌کلاسیکو داشته باشم» 07:34 مارکا: آرام شدن جو رختکن رئال مادرید 05:31 مارکا: ازادی عمل دادن مورینیو به ستارگانش در ال کلاسیکو 04:40 بارسلونا به دنبال عبور از بردهای ال کلاسیکو پس از یک قرن! 03:35 «تغییر حس رئال مادرید و بارسلونا پیش از ال‌کلاسیکو؛ از روحیه تیم مورینیو تا شکست بارسا مقابل پاریس» 02:31 دو هفته دشوار در انتظار رئال مادرید؛ چهار بازی خارج از خانه و ال‌کلاسیکویی سرنوشت‌ساز 02:31 بازگشت امباپه به ورزشگاه محبوبش، نیوکمپ 00:45 نظر کارشناسان رادیو مارکا در مورد ال‌کلاسیکو:«رئال مادرید می‌تواند غافلگیرکننده باشد» 00:00 رئال مادرید صاحب بیشترین نماینده از آکادمی در پنج لیگ بزرگ اروپا 23:15 مارکا: وینیسیوس، بی‌روح‌تر و غمگین‌تر از همیشه 22:31 مشخص شدن گزینه های اندریک در زمستان 21:45 مامور مهار دیومانده در ال کلاسیکو مشخص شد؟ 21:00 «مورینیو در ال کلاسیکو جسور خواهد بود یا محتاط؟» 20:15 کانیزارس:«وینیسیوس دیگر نمی تواند روی اعتبار گذشته‌اش حساب کند» 19:31 سایت‌های شرط بندی، شانس برد رئال مادرید را در ال کلاسیکوی یکشنبه چقدر می‌دانند؟ 18:45 قهوه به جای ناهار در ضیافت مدیران رئال مادرید و بارسلونا پیش از ال کلاسیکو! 18:00 «هواداران به جای جنگ های ساختگی، می‌خواهند راه مهار تیم فلیک را بدانند» 17:24 شوامنی:«هرگز با والورده دعوا نکردم» 16:35 امباپه در یک قدمی عدد 100 در اروپا 15:31 کورتوا و معجزه‌هایی که ادامه دارند 14:31 تصمیم سرنوشت ساز برای اینده والورده و رئال مادرید؛ پست فده برای همیشه عوض می‌شود؟ 13:31 میاتوویچ: «دیومانده می‌تواند تفاوت‌ساز باشد، اما این به معنی بهتر بودنش از وینیسیوس نیست» 12:09 آمار نگران‌کننده وینیسیوس؛ دو بازی متوالی بدون حتی یک اقدام به دریبل! 10:45 کلوپ:«قبلا در ال کلاسیکوها طرفدار بارسلونا بودم!» 09:36 جانشین رودیگر از کومو می آید؟