مرجع خبری رئال مادرید : داوید آلابا آماده جدایی از بایرن مونیخ می شود. این بازیکن پس از دوازده سال از باواریایی ها جدا خواهد شد. این مدافع برای تمدید با بایرن به توافق نرسیده و اماده جدایی می شود.
پینی زهاوی وکیل این بازیکن با چندین باشگاه اروپایی شامل رئال مادرید تماس گرفته است. خرید این بازیکن رایگان است اما مشکل این جاست که او دستمزد سالانه 20 میلیون یورو را می خواهد که در بحران مالی ناشی از کرونا مبلغ بالایی به شمار می رود. رئال مادرید از دور انتقال این بازیکن را دنبال می کند چرا که هنوز تکلیف قرارداد سایر مدافعان نیز راموس قطعی نشده است.
در حال حاضر منچسترسیتی که با گواردیولا علاقه عجیبی به خرید مدافعان دارد یکی از مشتریان اوست. این بازیکن توان حضور در پست هافبک میانی، دفاعی میانی و دفاع چپ را دارد. از سویی یوونتوس نیز به این بازیکن به چشم جانشین کیلینی نگاه می کند.



پی اس جی هم میخواد.
وارانو بدیم امباپه رو بگیریم …
آلابا رو رایگان بیارن حقوق وارانو بدن این …
آلابا خیلی مناسبه بیاد جای اون واران عمه ننه
یوونتوس این به جای آلابا نصیبت میشه
بزار راموس موندنشو اعلام کنه اونوقت میگم بشین تا راموس بتونی بگیری