بازی با چلسی هم در خطر است/ طوفان «دبی» در نزدیکی شارلوت!

نوشته شده توسط admin در 5 آگوست 2024 - 13:46

مرجع خبری رئال مادرید : رئال مادرید در تور آمریکا از نظر آب و هوایی شانس نیاورده است. در بازی اول با میلان در شیکاگو، خطر طوفان الکتریکی وجود داشت هر چند که در نهایت بازی بدون مشکل برگزار شد. در بازی با بارسلونا در نیوجرسی، بازی به علت صاعقه با یک ساعت و نیم وقفه برگزار شد و برای بازی با چلسی نیز نگرانی هایی وجود دارد.

رئال مادرید فردا شب در کارولینای شمالی و در شهر شارلوت به مصاف چلسی می رود که طوفان استوایی که “دبی” نامگذاری شده، بازی را تهدید می کند. این طوفان از دریای کاراییب وارد آمریکا شده است و دوشنبه صبح به تالاهاسی در شمال شرقی فلوریدا رسیده است. انتظار می رود که این طوفان در برخی مناطق باعث سیل شود.

این تهدید فعلا مربوط به فلوریدا و کارولینای جنوبی است اما چنین طوفان هایی وقتی به زمین برسند، غیرقابل پیش بینی هستند. در حال حاضر هواشناسان نمی توانند با قطعیت بگویند که کارولینای شمالی هم تحت تاثیر قرار می گیرد یا نه چرا که شارلوت فقط 600 کیلومتر با تالاهاسی فاصله دارد.

در هر صورت اگر طوفان به کارولینای شمالی کشیده نشود، بازی بدون مشکل برگزار خواهد شد در هر صورت برای شارلوت پیش بینی باران سنگین وجود دارد اما فعلا برای زمان بازی، پیش بینی طوفان الکتریکی وجود ندارد.

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
18 نظرات

خداکنه لغو بشه وگرنه قول میدم همونطور که قبلا گفتم حدااقل با اختلاف سه تا میبازیم با این دفاع و وینگر های سرعتی و تکنیکی چلسی که همه جوون و پرانرژی هستن..خداشاهده منم دوست دارم رئال ببره ولی اگه واقعیت رو نادیده بگیرم کمکی میکنه؟

وازکز تو حمله بدک نیست ولی تو دفاع فاجعه س مثل آب خوردن جا میمونه گارسیاه وله لهش اصلا انگار مال این دنیا نیست مثل گاو نر سر میندازه پایین فقط میدوعه از این ور به اون ور بدون هدف حتی وقتی سانتر میکنه یا شوت میزنه بازم سرش پایینه… میلی کص پا هم از بس رو کث هست شبانه روز استخون های ترقوش زده بیرون.. تنها شانس ما سلطان وایخو هست که مودریک استرلینگ انکوکو و مادوئکه رو مهار کنه خخخهه.. بازم از ته دلم میخوام هرچی هست رئال ببره

داش چی‌میگی حالت خوبه؟!

,چلسی الان از یه جوک پایین ترو خنده دار تره

خب ببازیم بازی دوستانه هست

ما رو باش امیدوار بودیم کیر خر از آسمون نباره

بعد تباس کله کی.ری میخواست کل بازی های لالیگا رو ببره آمریکا
یعنی کی.رم تو کونت تباس

پاپا هم با تیم رفته؟ اگه رفته نگران نباشید بادنجان بم آفت نداره :lol:

بنظرتون اگر این اتفاقا تو ایران میفتاد چی میشد؟؟؟ چقدر پر رو ان اینا …

عجب!
آب و هوا مگه دست خودشونه :lol:

نه ولی چمن و وضعیت ورزشگاه ، مدیریت بحران و گرفتن یا نگرفتن میزبانی و تور و … دست خودشونه‌
کسی که میزبانی میگیره یعنی از هر لحاظ شرایطشو داره
والله با این گنده گوزی من فکر میکردم آمریکا حداقل ده تا ورزشگاه سرپوشیده داره
سرپوشیده که هیچ ورزشگاه سقف دار هم نداره اونم هیچ
کچلی های چمن روهم با رنگ میپوشونن!!!!!!!

تورهای امریکا کلا جنبه تجاری داره
این فاکتورها برای تورنومنت های رسمی مهمه نه تورنمت تمرینی که کلا سر قرارداد و اسپانسرینگه
کی میگه سرپوشیده نداره بیش از 20 تا استادیوم با سقف متحرک تو امریکا هست
اکثر استادیومایی که کوپا توشون برگذار شد سقف متحرک دارن

من کار با تجاری بودنش ندارم
الان مثلا تاتنهام رفته بوده شرق آسیا هم تو کار آماده سازی خوب بودن هم تو میزبانی هم جنبه تجاری داشت
و اما درمورد کوپایی که داری میگی
خب تو کوپا هم میزبانی ضعیفی داشتن
بارز ترین‌ و برجسته ترین نمونه اش امنیتشون بود
همون وضع امنیت تو ایران اگر اتفاق میفتاد
اصلا چرا میگم ایران
آقا تو آسیا اگه اتفاق میفتاد شلوارمون میاوردن پایین
قطر که تازه هم جام جهانی بود هم جنبه تجاری داشت هم ورزشگاه هاش فوق العاده بود هم هتلای خوبی داشتن هم غذا و خواب و پوشاک و … همه چی تیما تامین بود
به خاطر همین آب و هواش که گرم‌ بود این خوشگلا صداشون دراومد فقط چون هواش گرم بود
اما خب اونجا آمریکاست هرچی هم بشه گنده گوز جهانه

ابراهیم جان
درسته
اما ما ادعا نداریم اما اونا ادعا دارم
اما اینجا همیشه مرغ همسایه غازه

داداش دو تا نکته رو در نظر بگیر:
۱-آمریکایی ها چندان به فوتبال اهمیت نمی دن و حتی فوتبال جزو ۵ ورزش اولشون هم نیست.
۲-ما تو ایران یک ورزشگاه هم در حد استاندارد های جهانی نداریم ما حتی وی آی آر هم نداریم چمن آزادی که بهترین ورزشگاه مون هست خرابه.شک نکن که اگه یه رویداد ورزشی رو در سطح اول دنیا بهمون بدن نمی تونیم برگزار کنیم

میخواد لابد بیاد سوپر کاپ

بعد بیاد لالیگا رو برنابئو بیاره

آقا مار گا..دی نبار

*بباره

ک*یر تو عامریکا با این میزبانی!

آخرین اخبار
14:32 پابلو رامون:«رئال بدون وینیسیوس هم بازیکنان بزرگی دارد» 13:31 افت فنی فاحش وینیسیوس؛ آمار ضعیف در دریبل و شوت 11:38 آس: اندریک، سریع ترین بازیکنی که بهترین بازیکن میدان در اروپا شد 09:36 سوپرکامپیوتر لیگ قهرمانان حرف مورینیو را تأیید می‌کند؛ رئال در مسیر مستقیم صعود به یک‌هشتم 07:34 سایت شرط بندی: امباپه بخت اصلی آقای گلی چمپیونزلیگ 05:51 خبرنگار ایتالیایی: اولویت رئال مادرید برای خرید در دو پست در 2027 03:31 روایت بازیکن اسبق منچستریونایتد از علاقه رئال مادرید به خودش 02:31 «رئال مادرید بالاخره طعم بیداری را چشید» 01:33 رسیدن مورینیو به 500 گل در رئال مادرید 00:31 سویا مقابل رئال مادرید چه غایبانی دارد؟ 00:19 مدیر اجرایی پروژه شکست خورده سوپرلیگ به رئال مادرید پیوست! 23:45 «تیم اصلی 3-1 باخت، نیمکت‌نشین ها 3-0 بردند» 23:00 بحث رادیو مارکا:«بازیکنان ضعیف تر، رئال مادرید را بهتر می‌کنند!» 22:15 بازگشت مورینیو به مثال های گربه ای! 21:31 رم، راه‌حل‌های رئال مادرید را نشان داد؛ از گولر و برناردو تا والورده، دیومانده، اندریک و اسپی 20:45 پایان دوران مورینیوی لطیف؛ جنگیدن مربی پرتغالی با زمین و زمان! 20:00 باورنکردنی: دو هافبک رئال مادرید کمتر از کورتوا پاس دادند! 19:15 کرگر:«اگر رئال در ال کلاسیکو ببازد، لالیگا برایش تمام می‌شود»/ میاتوویچ:«وینیسیوس تداوم قبل را ندارد» 18:34 ال‌کلاسیکوی بارسلونا و رئال مادرید «پرخطر» اعلام شد 17:33 درخشش زنان رئال مادرید در بازیهای ملی؛ دو ستاره ای که 9 گل زدند 16:26 «بازی با رم، درسی برای مورینیو و تیمش» 15:31 دفاع چپ بایرن دوباره در رادار رئال مادرید؟ رئال مادرید و یک شب تاریخی دیگر در لیگ قهرمانان؛ رکوردهایی که با کامبک رم شکسته شد «اندریک بهترین بازیکن رئال مادرید بود» به جا مانده از بازی با رم: قدرتنمایی پادشاه!