مرجع خبری رئال مادرید : روزی که والدانو هدایت رئال مادرید را به عهده گرفت، از مدیران رئال خواست که هر طور که شده فرناندو ردوندو را به خدمت بگیرند.
خرید ردوندو توسط رئال آسان نبود و حالا خود والدانو در این باره افشا کرده است که مندوزا مدیر وقت رئال ساعت یازده شب با او تماس گرفته و به او گفته که نمی توانند ردوندو را بخرند. در آن زمان، مندوزا می خواست که سیمئونه را به خدمت بگیرد اما والدانو به این خرید مطمئن نبود و می گوفت:” با وجود آن که سیمئونه و روندو با هم در تیم ملی آرژانتین بازی می کنند اما سبکی متضاد را دارند.”
در آن زمان، والدانو با این انتقال مخالفت کرد و به مندوزا گفت که اگر ردوندو را استخدام نکند، باید قید او را هم بزند چرا که هنوز قراردادش را به عنتوان مربی استخدام نکرده بود. ساعت یک شب، همه چیز عوض شد و ردوندو به رئال مادرید ملحق شد.



به خاطرِ این حرکتش باید مجسمه طلا «وال دانلو» رو پرز جلوی ورودی برنابئو بسازه . بهترین حرکتِ عمرش بوده
جالب بود
شما فقط دریبل ردوندو جلو منچستر رو ببین،خیلی بازیکن خاصی بود
جریان بازی دوستانه با موناکو چیه کسی میدپنه
چه بهتر