مرجع خبری رئال مادرید : دنی کارواخال در بازی رئال مادرید و لیل مصدوم شد و ادامه فصل را از دست داد. کارواخال یکی از لیدرهای رختکن و یکی از بازیکنان محبوب تیم بود و به همین خاطر مصدومیت او برای کل تیم ناراحت کننده بود. در واقع هر بار تیم به مشکل می خورد، کارواخال به عنوان یک لیدر عمل می کرد و آنچلوتی نیز از خشم کارواخال استفاده می کرد تا هم تیمی هایش را به خودشان بیاورد. آخرین باری که این اتفاق رخ داد، در بازی با آلاوز بود که پس از لغزش دقایق پایانی، کارواخال با خشم به رختکن رفت و هم تیمی هایش را سرزنش کرد.
مارکا گزارش داده است که مصدومیت کارواخال باعث شده تا آنچلوتای کاملا شوکه شود. در حقیقت این روزها در والدبباس می گویند:” جای خالی کاروا در تمرینات روزمره، ما را می کشد.”
در حقیقت نقش کارواخال در تیم فراتر از عملکردش درون زمین بود. او یکی از بهترین دفاع راست های دنیا به شمار می رود اما بدون او یکی از لیدرها در کنار تیم نخواهد بود و باید به ریکاوری بپردازد. مارکا گزارش داده است که ناچو، خوسلو و کروس که فصل گذشته از لیدرها بوده اند، از تیم جدا شده اند و حالا جای خالی کارواخال نیز مشهود خواهد بود. کروس یک لیدر خاموش بود اما وقتی حرف می زد، همه گوش می دادند. خوسلو سعی می کرد که با تعهدش یکی از لیدرها باشد و ناچو نیز یک کاپیتان جدی بود.



چطور نگران نباشه توی سال ها حضور کاروخال دفاع راست بیمه بود الان هم که ربات داده فصل براش تمان شده باید هم نگران باشه من که چشمم به وازکز آب نمیخورد برای یک دو بازی خوب است اما در ادامه نه ….
مگه ترکیب کامل نیست؟!
اون زمان که خودمونو پاره میکردیم میگفتیم کارواخال ذخیره میخواد دفاع وسط نداریم ایشون با نهایت اطمینان میگفتن تیم کامله حالا خودشم باید یه فکری بکنه
عملا دفاع نداریم!
بله بچه های مرجع اعتقاددارن ازمنچسترسیتی اسکواد بهتری داریم
بله بله