مارکا شکست پرز در خرید دیویس را گردن آنچلوتی انداخت!

نوشته شده توسط admin در 24 ژانویه 2025 - 18:59

مرجع خبری رئال مادرید : کارلوس کارپیو خبرنگار مارکا در مقاله ای تمدید قرارداد دیویس با بایرن را تقصیر آنچلوتی انداخت! در واقع مدیران رئال مادرید به هیچ وجه حاضر نیستند که شکست خود و اشتباهاتشان را بپذیرند و مدام می خواهند که دیگران را مقصر بدانند و حالا کارپیو که به مدیریت رئال نزدیک است، مدعی شده که آنچلوتی با اصرار به تمدید قرارداد مندی جلوی جذب دیویس را گرفته است! با توجه به این که مندی در این فصل حتی در مقابل فران گارسیا هم نیمکت نشین شده، ادعای کارپیو مرغ پخته را به صدا در می آورد. در واقع اگر دیویس قرار بوده که از رقابت با مندی بترسد و به رئال نیاید، بهتر بوده که کلا هرگز به رئال نیاید و مدیران رئال احمق بوده اند که برای چنین بازیکنی با چنین شخصیتی وقت صرف کرده اند! به هر صورت مدیران رئال برای یک بار دیگر چوب سیاست “گدابازی” خود را خوردند. آنها ادعا می کنند که رئال مادرید پولدارترین تیم دنیاست اما در نقطه مقابل نمی توانند واضع ترین ضعف های تیم در خط دفاعی را پوشش بدهند.

در مقاله مارکا آمده است: در رئال مادرید، هرگز چیزی را به تابستان موکول نمی‌کنند که می‌توانند امروز جذب کنند. ژانویه و فوریه ماه‌هایی هستند که از والدبباس به خرید می‌روند، هرچند که معمولاً این خریدها نتیجه عملیاتی هستند که ماه‌ها با آرامش و دقت روی آن کار شده، به‌ویژه در مورد “فرصت‌های بازار”، یعنی بازیکنانی که قراردادشان رو به پایان است و از آن‌ها درخواست می‌شود تمدید نکنند. این اتفاق در ژانویه سال گذشته برای امباپه رخ داد، در فوریه 2022 برای رودیگر و در ژانویه 2021 برای آلابا. حالا نیز چنین اتفاقی برای الکساندر-آرنولد رخ داده که توافق با او به‌طور کامل انجام شده است. این بازیکن انگلیسی از 30 ژوئن به تیم ملحق خواهد شد، چراکه لیورپول در ژانویه حاضر به فروش او نشد، با اینکه مادرید تلاش کرد انتقالش را جلو بیندازد و حتی با اطلاع از اینکه تقویت پست دفاع راست یک اولویت و یک ضرورت است، با لیورپول مذاکره کرد. اما پاسخ آن‌ها قاطعانه “نه” بود.

اما چنین شرایطی برای آلفونسو دیویس پیش نیامده است. هرچند حقیقت این است که اگر انتقال مدافع کانادایی بایرن نهایی نشده، دلیل آن وقایعی نیست که در ژانویه 2025 رخ داده، بلکه اتفاقاتی است که هفت ماه پیش رخ نداد. طبق استراتژی همیشگی مادرید در دنبال کردن بازیکنان سطح بالا که وارد دو سال پایانی قراردادشان می‌شوند، باشگاه پس از چند ماه مذاکره در فوریه سال گذشته با دیویس به توافق شفاهی رسید که بر اساس آن بازیکن متعهد شد قراردادش را با بایرن تمدید نکند. وقتی تابستان رسید، باشگاه بایرن با مشاهده مقاومت نماینده دیویس برای تمدید قرارداد، متوجه شد که بازیکن احتمالاً با تیم دیگری توافق کرده است و پیشنهاد انتقال او را با مبلغی حدود 55-60 میلیون یورو مطرح کرد.

با توجه به موفقیت اخیر رئال در لیگ قهرمانان، آنچلوتی مدت‌ها بر تمدید قرارداد مندی، که به گفته خودش “بهترین مدافع چپ دنیا از نظر دفاعی” است، تأکید داشت. او با جذب دیویس مخالف نبود، اما نه به قیمت از دست دادن مندی. بنابراین، پس از بررسی‌های زیاد، مادرید تصمیم گرفت به مندی اعتماد کند و از دیویس خواست تا یک سال دیگر صبر کند و سپس به‌صورت بازیکن آزاد به مادرید بپیوندد.

دیویس احساس بی‌احترامی کرد و از اینکه مادرید او را در موقعیت بلاتکلیفی گذاشته، ناامید شد. از آن لحظه، او با رویکرد بهتری به پیشنهادات تمدید قرارداد بایرن گوش داد. هرچند او هرگز درِ بازگشت به رئال را نبست و همچنان ارتباط خود را با آن‌ها حفظ کرد، اما شرایط تغییر کرده بود و در والدبباس این موضوع را به‌خوبی درک می‌کردند. از طنزهای فوتبال این است که حالا که مندی در شرایطی قرار دارد که حتی جایگاهش را به فران گارسیا واگذار کرده، جذب یک مدافع چپ دوباره به یک اولویت تبدیل شده است. اما این بازیکن دیگر آلفونسو دیویس نخواهد بود، چراکه اگر او در بایرن ماندگار شود، دلیلش تنها پول نخواهد بود.

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
24 نظرات

گردن گیر پاپا اتصالی کرده

قشنگ مشخصه سیاست باشگاه کمتر خرج کردنه.

دلیلش هم هزینه های ورزشگاه و بازپرداخت وام هاست.
از طرفی فرصت خوبی برای صرفه جویی هست چون با وجود قهرمانی های دوسه سال اخیر در لالیگا و اروپا فشار نتیجه گیری روی تیم نیست.
پرز از این فرصت استفاده میکنه و دوسه سال صرفه جویی میکنه.

در مجموع هم به نفع باشگاهه. امنیت اقتصادی سالهای آینده رو تضمین میکنه.

مندی دو سال دیگه بمونه میره تو لیست اسطوره های باشگاه
چند ساله توی تیمه؟

اون سمت که وینی و امباپه هستن باید یه دفاع باشه که تعادل دفاع و حمله رو داشته باشه نه مثل دیویس که حمله عالیه ولی دفاع کردنش مثل آبکشه و فرت و فرت هم مصدوم میشه من که همون اول از خدام بود نیاد ، تئو بهترین گزینه س اگه برن دنبالش

الان که مصدوم شد رفت
اینم عین وایخو وهازارد راه می‌ره مصدوم میشه

-_- رفقا این مطلب رو توصیه میکنم حتما با دقت بخونید. -_-
بررسی فصل رئال مادرید؛ آیا آنها می‌توانند به فتح جام امیدوار باشند؟ ـ ط.ر.ف.د.ا.ر.ی

اصلا اهمیتی ندارد چون پاپا این همه ستاره آورده رونالدو و امباپه و وینی و…..

آره. ولی Mباپه رو با چووووس خووووری آووووورده. ( -_- اوپ -_- ) -_-

رونالدو رو که خوب اومدی

رونالدو :lol:

هِـــــِـــهِ ـ :lol:

نُکته; خنده «لولَم» معنی خنده تمسخری بود.

من نمیدونم چرا آنچلوتی از تاکتیک زرشکیان استفاده نمیکنه و توپو نمیندازه تو زمین پرز ؟ زرشکیانم وقتی به اعضای کابینه اش انتقاد کردن اومد گفت اعضای کابینه ی منو خود رهبر انتخاب کرد. ایندفعه هم که مذهبیا واسه مذاکره با امریکا بهش انتقاد کردن اومد گفت خوده رهبر مجوز گفتگو با آمریکارو داد و عملاً توپو انداخت تو زمین اون. آنچلوتی هم باید همینکارو بکنه حرف بزنه و پرزو بزاره تو منگنه

خارجیا که دنبال دروغگویی و فرافکنی و اینجور حرکتها نیستن اینا خاص ایرانیاس

میخام بدونم تویی که یه جراح و متخصص قلب و عروق رو با تمسخرِ فامیلی خطاب قرار میدی ، توی زندگیت دقیقا چه دستاوردی داشتی ؟ جدا میخام بدونم . ضمنا کاری به تحلیل آبدوغ خیاریت از سیاست ندارما

فک کنم بیشتر برای دور زدن تایید رفتن بوده

یه چیزی میخواستم بهت بگم ولی بعدش با خودم گفتم بیخیال کسی که فنِ پوزیده باشه رو دیگه خوده خداهم زدتش، دیگه ما نزنیمش..

بدبختی مملکت اینه ک یه بیسواد مث تو میاد به خیال خودش فکر میکنه در حدی هس که یه جراح قلب رو مورد تمسخر قرار بده . بحث سر فن بودن نیس . بحث اینه که چرا مملکت باید طوری باشه ک هر بی سر و پایی بتونه متخصصا یا نخبه های کشور رو مورد توهین قرار بده
آریان جان گیریم سنت قد نمیده
عقلت که قد میده بری چارتا رزومه ازش بخونی ببینی که دهه هشتاد ک هنوز از تخم در نیومده بودی واسه مملکت چیکار کرده .
امثال شماها فردوسی پور رو هم توی مجازی هدف توهین قرار میدید و اونو آدم حکومتی می بینید . بماند که همین عادل اندازه سنتون فقط توی شریف درس خونده و تدریس کرده .
یاد بگیرید به کسی که به اعتلای سطح علمی کشور کمک کرده احترام بذارید
شب خوش حرفی نی بدرود

در هر صورت درود بر بیل کبیر

هر با سواد و درس خونده ای آدم درست حسابی نیست

جراح مغزه ولی نمیتونه ی کلمه رو‌درست تلفظ کنه؟

جراح مغزه ولی داره کارای پوپولیستی انجام میده!؟

جراح مغزه ولی دلار ۶۰ تومنی رو ۸۴ کرده!؟

جراح مغزه ولی مترسکی بیش نیست

عادل فردوسی پور هم نون به نرخ روز خوری بیش نیست و کونش حسابی گهیه

https://real-madrid.ir/fa/?p=427143#comment-1659288
حضرت کریس با اینکه تو لیگ المان نبوده ولی بیشترین گل زده بین تموم بازیکنا به نویر رو داره
خیلی جالبه
تو کی بودی رونالدو

پدر نایور بوده :lol:

خدایی رو که نیست شیر خره….!!!

حالا دیویس نشد به هر دلیلی یعنی دیگه تخم دفاع رو ملخ خورد و دیگه بازیکن پیدا نمیشه

ن عزیزم مشکل فقط و فقط شخص حضرت پاپاس که با خرید مشکل داره و همش دنباله ماله مفت میگرده

فوری از کریستین فالک (بیلد):

کیمیچ و رئال به صورت جدی درحال مذاکره هستند.

به پاپا بر خورد :lol:

آخرین اخبار
07:31 آس: بیماری مزمن رئال مادرید در بازیهای خارج از خانه 05:32 هویسن: «بین امباپه و یامال انتخاب نمی‌کنم؛ اما VAR برای چیست اگر روی تکل والورده دخالت نکند؟» 04:45 سرد شدن رابطه امباپه با مهاجم پی‌اس‌جی 03:31 نظر رائول گارسیا در مورد کنفرانس مطبوعاتی مورینیو 02:31 «قرار بود با مورینیو خیلی چیزها تغییر کند» 01:31 جنگجوی آکادمی رئال مادرید که در روزهای بزرگ می‌درخشد 01:00 مستند وینیسیوس نامزد جایزه تلویزیونی شد 00:23 اتلتیک: یکی از نزدیکان بازیکن تیم اصلی رئال مادرید، شرایط تیم را فاجعه می‌داند 23:31 مارکا: برنامه ویژه مورینیو برای هر کدام از بازیکنان غیرملی پوش 22:31 تفاوت فاحش میان کارت قرمزها به سود و علیه رئال مادرید و بارسلونا 21:45 بحث رادیو مارکا:«وینیسیوس در رئال مادرید اضافه است» 21:00 واکنش جالب بلینگام به کسب توپ برنز جام جهانی 20:15 محصول آکادمی رئال مادرید:«رئال نیاز به هافبک ندارد» 19:35 یوتیوبر اسپانیایی:«پرز، امباپه و وینیسیوس مانع موفقیت رئال مادرید هستند» 18:53 قطعی شدن حضور دو رئالی در ترکیب بازی فردای برزیل 18:00 تنیسور رئالی:«از دیدن شرایط رئال مادرید اذیت می‌شوم» 17:15 حمله خبرنگاران فرانسوی به امباپه:«دارد رای می‌خرد!» 16:26 موندودپورتیوو: نزدیکان پرز به دنبال کودتا و پیدا کردن جانشین برایش! 15:45 نظر آنچلوتی در مورد افت وینیسیوس 15:01 خروج کوناته از اردوی فرانسه به علت مصدومیت 14:31 دو دربی دیگر مادرید که در راه است 13:31 «مشکل این است که اعتراض رئال مادرید به داوران، تکراری و سیستماتیک شده!» 12:10 واکنش کوکوریا به آمار دوندگی ضعیف رئال مادرید 10:49 رای قاطع هواداران رئال مادرید: وینیسیوس نیمکت نشین و دیومانده فیکس شود 09:36 رودری:«تمایل رئال مادرید به جذب من جدی بود/ بازیکن اتلتیکو باید اخراج می‌شد»