گایا: «اخراجم درست نبود؛ داور در صحنه گل اول رئال مادرید هم اشتباه کرد»

نوشته شده توسط admin در 8 نوامبر 2026 - 21:01

مرجع خبری رئال مادرید: خوسه لوئیس گایا، کاپیتان والنسیا، پس از شکست ۳ بر صفر تیمش مقابل رئال مادرید، در منطقه میکسدزون به تحلیل مسابقه پرداخت و بخش زیادی از صحبت‌هایش را به تصمیمات داوری اختصاص داد؛ به‌ویژه کارت قرمزی که باعث شد در نیمه دوم از زمین اخراج شود.

کاپیتان والنسیا معتقد بود برخورد او مستحق کارت قرمز نبوده است. او گفت: «خودم هنوز صحنه را ندیده‌ام، اما کسانی که آن را از تلویزیون تماشا کرده‌اند، گفته‌اند کارت قرمز نداشت.» گایا همچنین اعتراف کرد که در ابتدا دلیل دقیق اخراجش را نمی‌دانست: «نمی‌دانستم داور به خاطر شدت تکل اخراجم کرده یا به این دلیل که آخرین مدافع بودم.» او در ادامه تأکید کرد که حرکتش بی‌احتیاطی شدید محسوب نمی‌شد: «می‌خواستم جریان بازی را متوقف کنم، اما به نظرم این صحنه کارت قرمز نداشت. نه با کف استوک وارد شدم و نه قصد آسیب زدن به حریف را داشتم. داور تشخیص داد که حرکتم خطرناک بوده، اما من چنین نظری ندارم.»

گایا سپس به صحنه گل نخست رئال مادرید پرداخت؛ جایی که پابلو مافئو پیش از شوت گل‌ساز والورده، برای تصاحب توپ با امباپه درگیر شد. کاپیتان والنسیا معتقد بود در آن صحنه خطایی رخ نداده است: «مافئو و امباپه برای تصاحب توپ با یکدیگر درگیر شدند و مافئو از بدنش استفاده کرد. به نظر من خطایی اتفاق نیفتاد. علاوه بر این، داور به او کارت زرد هم نشان داد و همین موضوع روی ادامه مسابقه‌اش تأثیر گذاشت.» البته گایا هوشیاری والورده را نیز پذیرفت: «فده از ما باهوش‌تر عمل کرد. توپ برگشتی بود، اما وقتی می‌دانیم والورده چه شوت‌های قدرتمندی می‌زند، نباید اجازه بدهیم به این سرعت خودش را برای شوت آماده کند.»

کاپیتان والنسیا همچنین جزئیات گفت‌وگوی خود با داور درباره این صحنه را شرح داد: «به داور نزدیک شدم و گفتم مافئو با شانه‌اش با امباپه برخورد کرده است. ابتدا گفت او را هل داده، در حالی که اصلاً چنین چیزی نبود. هل دادن زمانی است که با هر دو دست به کسی فشار وارد کنید؛ آن وقت می‌توان گفت خطا رخ داده است. بعد گفت برخوردی فیزیکی بوده و مافئو توجهی به توپ نداشته است.»

گایا خواستار یکسان بودن معیارهای داوری شد و ادامه داد: «چیزی که می‌خواهیم، وجود یک معیار مشخص و واقعی در قضاوت‌هاست و به نظرم در این مسابقه چنین چیزی وجود نداشت. این یک برخورد کاملاً فوتبالی و بخشی از جریان طبیعی بازی بود و از نظر من خطا محسوب نمی‌شد.»

فراتر از جنجال‌های داوری، مدافع والنسیا به شرایط دشوار تیمش در مسابقات خانگی نیز اعتراف کرد. او گفت: «در مقطع سختی قرار داریم، به‌خصوص اینجا در مستایا که هنوز نتوانسته‌ایم پیروز شویم. پس از برد خارج از خانه مقابل الچه، امیدوار بودیم مسابقه امروز نقطه عطفی برای تیم باشد، اما متأسفانه چنین نشد.»

با این حال، کاپیتان والنسیا تأکید کرد که تیم باید نگاهش را به مسابقات آینده معطوف کند: «باید به مسیرمان ادامه بدهیم، چون هنوز مسابقات زیادی باقی مانده است. حالا تمرکزمان روی دیدار جام حذفی است و پس از آن، مسابقه در وایکاس را با همان رویکردی برگزار خواهیم کرد که مقابل الچه داشتیم؛ با شدت، انگیزه و اراده برای تغییر شرایط.»

قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
اشتراک در
اطلاع از
1 دیدگاه

برو بیناموس
زمین چمنو با قفس یو اف سی اشتباه گرفتین
جلو بارسا یک سوم بازی باما خطا کردین
جلو ما همچین خطا میکنن انگار رئالیا شوهر ننه هاتونن

آخرین اخبار
00:31 گایا: «اخراجم درست نبود؛ داور در صحنه گل اول رئال مادرید هم اشتباه کرد» 23:31 بهترین فصل گولر در رئال مادرید؛ مشارکت مستقیم روی 10 گل 22:25 عکس؛ وینیسیوس در دبی 21:31 مارکا: دیومانده، مالک بی چون و چرای پست بال چپ 20:31 مدیر آس: شیوه متفاوت ژابی و مورینیو برای مدیریت وینیسیوس 19:29 زیدان:«امباپه شایسته توپ طلا بود» 18:29 «نادال می پذیرد که مدیری باشد که توسط انس القراری اداره می‌شود؟» 18:11 آمار می گوید: خشونت شگفت انگیز علیه بازیکنان رئال مادرید در لالیگا 16:38 «به وقفه بازیهای ملی با هشتمین برد متوالی» 15:31 سرمربی والنسیا: «رئال مادرید شایسته پیروزی بود، اما گل اول عادلانه نبود» 14:30 مدافع بایرن مونیخ زیر نظر رئال مادرید؟ 13:31 «هویسن بالاخره به جلو حرکت کرد» 11:38 به جا مانده از بازی با والنسیا: هشتمین برد به یاد هشتمین چمپیونزلیگ! 09:31 «حتی شوامنی هم با والورده جور شد» 07:35 درگیری رودیگر با یکی از ماموران امنیتی والنسیا 06:10 کورتوا:«دروازه بان ها باید بدبین باشند»/ برناردو:«فده باید بیشتر شوت بزند» 06:06 صحبت های مورینیو پس از پیروزی در مستایا 06:02 لقب بامزه مارسلو برای مافئو: زشت ترین! 05:32 والنسیا 0-3 رئال مادرید؛ غلبه بر ضد فوتبال 01:31 «می شود رئال مادرید همه جامها را ببرد؟» تقابل کارلوس اسپی با باشگاهی که دو بار ردش کرد! برنامه ویژه مورینیو برای مدیریت فشار بدنی بازیکنان رئال مادرید؛ الگوبرداری از پاری‌سن‌ژرمن بازگشت کاپیتان رئال مادرید به پست دفاع راست ورود وینیسیوس به چالشی جدید با پایان دوران محرومیتش بازیکن ژاپنی والنسیا از لیست بازی مقابل رئال مادرید خط خورد