مرجع خبری رئال مادرید؛ روند شکستناپذیری تیم «کاستیا» با سه گل خورده و سه اخراج پایان یافت؛ دیداری پرتنش که در آن مریدا با بازی فیزیکی و تهاجمی خود برتری یافت و در نهایت مسابقه به درگیری لفظی و فیزیکی انجامید.
همه چیز از خطای بسیار سنگین «دیوید خیمنز» روی «ورخس» آغاز شد. داور مسابقه، «رویپرس مارین»، بدون تردید کارت قرمز مستقیم نشان داد و از آن لحظه، اوضاع از کنترل خارج شد. درگیریها بالا گرفت و داور دو کارت قرمز دیگر نیز صادر کرد؛ یکی برای «مانوئل آنخل» و دیگری برای سرمربی تیم، «آربلوا».
در گزارش داور آمده است که مانوئل آنخل به دلیل «زدن ضربه به حریف بدون حضور توپ در جریان بازی» اخراج شده است. با این حال، منابع نزدیک به باشگاه رئال مادرید در گفتوگو با روزنامه AS تأکید کردند که چنین برخوردی از سوی کاپیتان رخ نداده و تصمیم داور اشتباه بوده است. درباره اخراج آربلوا نیز در گزارش داور آمده است که او با اعتراض شدید به تصمیم داوری گفته: «این یک رسوایی است».
با این حال، از داخل باشگاه خبر میرسد که تنشها از پیش از صحنه خطای خیمنس شکل گرفته بود. مسئولان تیم دوم رئال مادرید معتقدند بازیکنان و اعضای نیمکت مریدا در طول بازی با حرکات و الفاظ تحریکآمیز تلاش داشتند تمرکز کاستیا را بر هم بزنند. علاوه بر این، بازی پر از خطاهای متوالی و برخوردهای فیزیکی شدید بود. حتی پیش از آغاز مسابقه نیز نشانههایی از فضای متشنج دیده میشد؛ از جمله پوستر تبلیغاتی باشگاه میزبان که با عنوان کنایهآمیز «فراتر از گله» منتشر شده بود — پیامی که بهزعم بسیاری، نوعی طعنه به تیم جوانان رئال مادرید محسوب میشد.



کاری به سود و زیان ندارم ولی چرا داوری اسپانیا اینقدر جنجال داره