عملکرد و دقایق 15 ملی پوش رئال مادرید چگونه بود؟

نوشته شده توسط admin در 8 اکتبر 2026 - 13:01

مرجع خبری رئال مادرید: با پایان اولین وقفه بازی‌های ملی فصل، تمام بازیکنان رئال مادرید که به تیم‌های ملی دعوت شده بودند، پس از انجام مسابقاتشان دوباره به تمرینات باشگاه برمی‌گردند و در روزهای آینده زیر نظر ژوزه مورینیو برای ماه دشوار اکتبر آماده خواهند شد؛ ماهی با پنج مسابقه، سه بازی لالیگا از جمله ال‌کلاسیکو و دو دیدار لیگ قهرمانان. در مجموع ۱۵ بازیکن رئال مادرید در این فیفادی به میدان رفتند و مهم‌تر از همه، هیچ‌کدام با مصدومیت به باشگاه برنمی‌گردند.

در اسپانیا، بیشترین حضور بازیکنان رئال دیده شد. لوئیس دلافوئنته ابتدا کوکوریا و هویسن را دعوت کرد. کوکوریا در دو مسابقه نخست مقابل انگلیس و کرواسی فیکس بود و هر ۱۸۰ دقیقه را بازی کرد. هویسن مقابل انگلیس در ومبلی بازی نکرد، اما برابر کرواسی ۹۰ دقیقه در زمین بود. هیچ‌کدام در پیروزی مقابل جمهوری چک بازی نکردند. در دیدار دیگری برابر کرواسی، کوکوریا دوباره تمام مسابقه را بازی کرد و هویسن روی نیمکت ماند.

کارلوس اسپی در دو مسابقه آخر به تیم ملی بزرگسالان اضافه شد و در یکی از بازی‌ها به جای فران تورس که با ناراحتی زمین را ترک کرد، وارد شد. او پیش از آن همراه تیم زیر ۲۱ سال بود؛ برابر فنلاند فقط ۱۶ دقیقه بازی کرد، اما مقابل سن‌مارینو پنج گل زد و دو پاس گل داد و رکورد تازه‌ای برای تیم ملی اسپانیا در این رده ثبت کرد.

تیاگو پیتارچ نیز در یک دیدار دوستانه برای تیم زیر ۲۰ سال اسپانیا بازی کرد. این هافبک ۴۵ دقیقه نخست را در زمین بود و گل اول بازی را به ثمر رساند.

در انگلیس، دو بازیکن رئال حضور داشتند: جود بلینگام و ترنت. بلینگام یکی از درخشان‌ترین بازیکنان این وقفه بود؛ یک گل و چهار پاس گل ثبت کرد. او دو مسابقه برابر اسپانیا و کرواسی را کامل بازی کرد، مقابل جمهوری چک در پراگ ۲۰ دقیقه پایانی وارد زمین شد و در بازی برابر چک در ومبلی ۷۳ دقیقه به میدان رفت.

ترنت مقابل اسپانیا و کرواسی بازی نکرد، اما در هر دو دیدار برابر جمهوری چک ۹۰ دقیقه در زمین بود و مجموعاً ۱۸۰ دقیقه بازی کرد. در مسابقه پراگ نیز پاس گل اول را برای گوردون، بازیکن بارسلونا، ارسال کرد.

در فرانسه، شرایط کمی پیچیده‌تر بود. زین‌الدین زیدان برای اولین بازی‌هایش به عنوان سرمربی فرانسه، کیلیان امباپه، ادواردو کاماوینگا و ابراهیما کوناته را دعوت کرد. طبق این گزارش، کاماوینگا در مجموع ۱۱۶ دقیقه بازی کرد؛ ۱۲ دقیقه مقابل ترکیه، ۹۰ دقیقه مقابل بلژیک و ۱۴ دقیقه برابر ایتالیا.

امباپه مقابل ترکیه گل فرانسه را زد اما در همان مسابقه مصدوم شد. آسیب‌دیدگی در دقیقه ۵۳ رخ داد و او در دقیقه ۵۹ تعویض شد و سپس اردوی تیم ملی را ترک کرد. کوناته نیز به دلیل آسیب رباط جانبی زانوی راست از اردو کنار رفت.

در هلند، دنزل دومفریس یکی از بازیکنانی بود که بیشترین دقایق را بازی کرد. او از ۳۶۰ دقیقه ممکن، ۳۵۰ دقیقه در زمین بود؛ یعنی ۹۷.۲۲ درصد. مقابل آلمان، یونان و صربستان در آیندهوون تمام دقایق را بازی کرد و برابر یونان نیز دو گلش در نیمه دوم مردود اعلام شد. در دیدار صربستان در بلگراد ۸۰ دقیقه بازی کرد.

برای ترکیه، این وقفه نتایج خوبی نداشت. آردا گولر در سه مسابقه اول برابر فرانسه، ایتالیا و بلژیک بازی کرد و هر سه را کامل به پایان رساند؛ مجموعاً ۲۷۰ دقیقه. او مقابل فرانسه و بلژیک کارت زرد گرفت و به همین دلیل دیدار چهارم برابر ایتالیا را از دست داد.

در پرتغال، حضور برناردو سیلوا تقریباً نمادین بود. پرتغال چهار بازی در لیگ ملت‌ها انجام داد، اما برناردو فقط شش دقیقه از ۳۶۰ دقیقه ممکن بازی کرد؛ دو دقیقه مقابل نروژ و چهار دقیقه در بازی دیگر برابر همین تیم.

براهیم دیاس نیز همراه مراکش در مرحله مقدماتی جام ملت‌های آفریقا ۲۰۲۷ حضور داشت. او به دلیل خستگی عضلانی بازی اول مقابل گابن را از دست داد، برابر لسوتو گل اول را زد و در دیدار دوستانه مقابل مالی ۲۶ دقیقه بازی کرد.

در ساحل عاج، یان دیومانده در دو بازی مقدماتی جام ملت‌های آفریقا و یک دیدار دوستانه حضور داشت. او برابر غنا و سومالی هر دو مسابقه را ۹۰ دقیقه کامل بازی کرد و نمایش‌های خوبی داشت، هرچند گل یا پاس گلی ثبت نکرد. در بازی دوستانه مقابل کامرون که با شکست ۱-۰ ساحل عاج تمام شد، ۳۰ دقیقه پایانی وارد زمین شد.

در برزیل، کارلو آنچلوتی، سرمربی فعلی برزیل و مربی سابق رئال مادرید، وینیسیوس و اندریک را برای سه دیدار دوستانه دعوت کرد. در بازی اول هر دو ۶۴ دقیقه بازی کردند. در دیدار دوم، وینیسیوس ۸۲ دقیقه در زمین بود و گل آخر تیمش را از روی نقطه پنالتی زد، در حالی که اندریک پس از بین دو نیمه وارد زمین شد و پاس گل سوم برزیل را داد. در مسابقه آخر نیز هر دو بازی کردند؛ وینیسیوس نیمه اول را کامل در زمین بود و اندریک ۴۰ دقیقه پایانی را بازی کرد.

قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
اشتراک در
اطلاع از
6 نظرات

comment image
وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه
تنها به جرعه های فراموشی دلخوشم
کینگ وایخو هانسی فلیکو شقه کرده و من،
با اون تبر قاضی دادگاه و میکشم…
هی مست میکنم مثه یه بطری شراب
که وقتی پاش بیافته یه کوکتل پُرتفه

فرانسه بدون حضرت مثل رابطه

طی تنها یک فیفا دی زیدان کاماوینگا رو آدم کرد
کاری که بقیه طی چند فصل نتوستن

بصورت بی رحمانه ای گل میزدند (بنگ)

من بازی کاماکیرما رو کامل ندیدم
چطور بود؟؟

خدارا شکر جود کوکوریا اسپی ترنت و ….. خلاصه همه به جز امباپه و وینی سالم برگشتن

آخرین اخبار
18:31 نسل جدید آکادمی رئال مادرید که رو به ظهور است 17:31 مارکا: دیومانده در انتظار نقشی پررنگ تر 16:31 عملکرد و دقایق 15 ملی پوش رئال مادرید چگونه بود؟ 15:31 عکس؛ طرح ویژه سوییشرت 125 سالگی رئال مادرید 14:31 خطر نوامبر سیاه؛ رئال مادرید یک ماه دور از سانتیاگو برنابئو! 13:31 یک رئالی در تیم برتر لیگ ملتهای اروپا از نگاه هو اسکورد 12:15 کورتوا هرگز این قدر تحت فشار نبوده؛ مهار 37 شوت در هشت بازی! 10:45 وکیل ورزشی:«یوفا می تواند بارسلونا را از حضور در مسابقات اروپایی محروم کند» 09:24 شایعات در مورد علاقه رئال مادرید به دو ملی پوش اسپانیایی 08:29 افزایش احتمال حضور کاپیتان رئال مادرید مقابل ویارئال 07:34 عکس؛ حضور هافبک اسطوره ای رئال مادرید در والدبباس 06:15 رائول آسنسیو:«به خاطر رانندگی در مستی عذرخواهی می‌کنم/ امیدوارم شماره کارواخال را خراب نکنم» 04:34 برنده شدن رئال مادرید در انتخاباتی جدید در لالیگا 02:38 «امباپه و رفتاری غیرحرفه ای» 01:48 خبرنگار فرانسوی:«احتمال جدایی امباپه در پایان فصل وجود دارد» 01:31 آس: اعتماد کامل مورینیو و زیدان به کاماوینگا 00:31 شرکت پخش غذا اسپانسر رئال مادرید شد 00:26 رسیدن امباپه و والورده به بازی مقابل ویارئال 23:31 مدیر ورزشی لوانته:«اسپی در مدت کوتاهی قلب رختکن رئال را به دست آورد» 22:31 مودریچ: «دوست دارم به رئال برگردم؛ خانه من و باشگاه زندگی من است» 21:31 چشم دوختن رئال مادرید و بارسلونا به پدیده 15 ساله فرانکفورت 20:31 مدیر سابق فرانس فوتبال:«کمپین امباپه تاثیری روی توپ طلا نگذاشته/ بنزما بعد از بردن جایزه خیلی سرد برخورد کرد!» 19:31 هالند و هفت بازیکن دیگر منچسترسیتی که از نظر هوش مصنوعی می‌توانند رئالی شوند! خبرنگار اسپانیایی:«اگر مورینیو مثل قبل بود، امباپه نمی توانست دستش بیاندازد» دلیل سخت شدن بازگشت کاپیتان سابق رئال مادرید به لالیگا