مرجع خبری رئال مادرید : گرانادا در حالی پنجشنبه میزبان رئال مادرید در ورزشگاه لوس کارمنس خواهد بود که خبری از خسوس وایخو و روبرتو سولدادو دو عضو سابق رئال در این بازی نیست. البته آلبرتو سورو که مدتی در رئال بود اما هرگز برای تیم بزرگسالان رئال بازی نکرد به بازی پنجشنبه می رسد.
خسوس وایخو به علت مصدومیت ادامه فصل را از دست داده است. گرانادا از زمستان 2020 قرضی به گرانادا رفته و در این تیم جا افتاده است. این بازیکن هنوز با رئال قرارداد دارد و در دو فصل در رئال مجموعا دوازده بازی در لیگ، پنج بازی در کوپا و دو بازی در چمپیونزلیگ داشت. وایخو باید در تابستان به رئال برگردد اما بعید است که رئال علاقه ای به بازگرداندن وی داشته باشد. وایخو در این فصل 20 بازی در لالیگا، چهار بازی در کوپا و دوازده بازی در لیگ اروپا برای گرانادا داشته است و دیگو مارتینز سرمربی تیم کاملا به او اعتماد دارد .
از سویی روبرتو سولدادو نیز شنبه حضور ندارد چرا که دومین جلسه از محرومیتش را پس از اخراج جنجالی مقابل کادیز سپری می کند. سولدادو سه جلسه محروم شده است و حق حضور در بازی پنجشنبه را ندارد. سولدادو نیز شانزده بازی در رئال مادرید داشته اما هرگز در رئال موفق نبوده است. سولدادو تا کنون سیزده بار مقابل رئال قرار گرفته، دوازده بار در لالیگا و یک بار در کوپا که دو بار پیروز شده است : یک بار به لطف گل خودش و دو بار هم مساوی گرفته است. سولدادو پنج گل به رئال زده است : یکی در ختافه، سه تا در والنسیا و یکی در ویارئال.
آلبرتو سورو البته هرگز در رئال بازی نکرد. او در سال 2019 با 2.5 میلیون یورو از ساراگوسا به رئال پیوست و به همین تیم قرض داده شد و یک سال بعد با همین مبلغ به گرانادا پرداخت. سورو 22 ساله در این فصل دوازده بازی در لیگ ، پنج بازی در کوپا و هشت بازی در لیگ اروپا داشته است.



نرو وایخو
چه بدنی داری وایخو
ای کاش یه اتفاقی میافتاد که سیکینیوس و مارسلو ادامه فصل رو از دست بدن…
https://real-madrid.ir/fa/?p=291552#comment-937613
سابقه بازیکن چه ربطی به فرم افتضاح الانش داره؟
مگه غیر از اینه که بازی کردن اون دو نفر الان فقط به ضرر تیمه؟
ایا قراره تا ابد تو فرم افتضاحش بمونه؟
سیکینیوس جونیگوه رو میگی؟
اون گوساله مگه به غیر از بازی با لیورپول باری خوب دیگه ای هم تو عمرش داشته؟
بارسا یادت رفته؟
اونی که طبق معمول داشت پرچم کرنر رو میزد که توپ خورد به پای پیکه رفت تو گل رو میگی؟
واقعا میخوام بدونم تو کله اونایی که فکر میکنن سیکینیوس بازیکن خوبیه یا حتی قراره یه روزی یه گوهی بشه چی میگذره…
اب خدا چرا باید قیصر نباشش
حیف شد احتمال بردمون کم شد :lol:
کاش وایخو بود حالا کی گل به خودی میزنه
پیکه رو بگم بیاد؟
کی میخواد یه خرده بخنده؟