مرجع خبری رئال مادرید : ژاوی سرمربی بارسلونا در مورد ال کلاسیکو صحبت کرد:”برای ما این یک فرصت و یک چالش است. انگیزه بالایی داریم و این می تواند برای ما نقطه عطف باشد. می خواهیم که درون بازی نقش داشته باشیم و خوب دفاع کنیم. رئال مادرید روی فرم ترین تیم اسپانیا است هر چند که ال کلاسیکو غیرقابل پیش بینی است. باید از اسلحه خود استفاده کنیم. تا پایان می جنگیم تا به فینال سوپرجام برسیم. این که فران و پدری می توانند بازی کنند برای ما خبر خوبی است. آنسو نیز برگشته است. باید دقایق را برای بازیکنان مصدوم یا کرونایی مدیریت کنیم. بازیکنانی هستند که تفاوت ایجاد می کنند. خوشحالم که بازیکنان برگشته اند و سعی می کنیم از سلستم دلخواه استفاده کنیم. نه فقط آرائوخو بلکه برای مهار رئال باید از کل نفرات استفاده کنیم. باید آماده باشیم و همه چیز را زیر نر داشته باشیم. سعی می کنیم رقابت کنیم. این آزمون مهمی است. فرصتی است تا ببینیم که این تیم تا کجا می تواند پیش برود. فیکس شدن فران و پدری؟ فردا خواهیم فهمید. این اولین تمرینشان پس از کرونا خواهد بود. در مورد آنسو نیز ببینیم چه می شود. نمی خواهیم بازیکنان بیشتری را از دست بدهیم. باید باهوش باشیم و شرایط را در نظر بگیریم.”
وی در ادامه بیان کرد:” اگر ال کلاسیکو را ببریم، اول از همه این که به فینال می رسیم. این به ما اعتبار و اعتماد به نفس می دهد. همه بازیها فینال هستند. این جامی دیگر است. فرصت فوق العاده ایست. این می تواند نقطه عطف باشد. برای ما مهم است. همچنان مثبت نگر هستیم. باید از نظر استراتژی بهتر شویم. این پروژه به زمان نیاز دارد اما فردا فرصت خوبی است که ببینیم در کجا هستیم. نمی خواهیم توجیهی داشته باشیم. چه ببریم و چه ببازیم، می فهمیم که کجا هستیم. ترجیح می دهم که همه بازییکنان رئال و بارسا آماده باشند. باید از رقابت لذت ببریم. ال کلاسیکوی بی موقعی نیست بلکه در موقع خودش برگزار می شود. به زمان نیاز داریم اما آماده رقابت هستیم. توجیهی نداریم. ما بارسا هستیم و باید بجنگیم. فردا فینالی دیگر داریم و سعی می کنیم رقابت کنیم. فردا می فهمیم که آیا خوب تلاش کرده ایم یا نه. من مثبت نگر هستم. جزئیات را باید کنترل کنیم. به زمان برای پیشرفت نیاز داریم. ممفیس؟ مثل بقیه است. بارسا همین است. خوشبختانه بازیکنانی برگشته اند و آماده رقابت هستیم و با شایسته سالاری از ترکیب استفاده می کنیم. صرفنظر از نامها بهترین ها بازی می کنند. ال کلاسیکوهای زیادی را تجربه کرده ام. شرایط دو تیم متفاوت است. بارسا در مسیر ساخته شدن است و رئال در شرایط خوبی است. غیرقابل پیش بینی است. سعی می کنیم مثبت نگر باشیم. آسان نیست اما سعی می کنیم به فینال برسیم. در حال حاضر در نیمه نهایی هستیم و نمی توانیم در مورد قهرمانی صحبت کنیم. در مسیر درستی قرار داریم و بازی فردا آزمون خوبی است. وینیسیوس وب نزما؟ تفاوت ایجاد می کنند اما کل تیم عالی هستند. مودریچ، کاسمیرو و کروس هم تفاوت ایجاد می کنند. در مورد آماده ترین تیم اسپانیا صحبت می کنیم.”
بوسکتس بازیکن باتجربه بارسلونا در مورد ال کلاسیکو بیان کرد:” انگیزه بالایی داریم. این اولین جام فصل است. اعتماد به نفس بالایی داریم. انتظار یک بازی بسیار نزدیک را داریم. دو تیم بسیار باکیفیت به مصاف هم می رویم. دوره جدیدی را با بازیکنان جوان آغاز کرده ایم.تفاوت در لالیگا زیاد است اما این تورنمنت دیگری است. آنها با اعتماد به نفس زیادی می آیند اما ما هم شانس های خود را داریم. از نظر بدنی بهتر شده ایم اما برخی بازیکنان تازه از مصدومیت برگشته اند. البته این توجیه نیست. بازی نزدیکی است اما انگیزه بالایی داریم. وقتی ابزی شروع شود، آمارها فراموش می شوند. می خواهیم که منسجم ترین تیم باشیم و باید مراقب جزئیات باشیم.قطعا بردن می تواند به ما اعتماد به نفس بدهد و ما را به فینالی دیگر برساند.این که شرایط را عوض کنیم یا نه، به مسائل دیگری بستگی دارد. باید صبور باشیم و گام به گام حرکت کنیم. این ال کلاسیکوی نزدیکی است. برایم فرقی ندارد که مردم چه فکری کنند چون شانس ما بیشتر است.”



ژاوی معلومه حرف زدن بلد نیست. کلا جملههایی که استفاده کرده سرهم میشه ۴ تا کلمه!!
“. این به ما اعتبار و اعتماد به نفس می دهد. همه بازیها فینال هستند. این جامی دیگر است. فرصت فوق العاده ایست. این می تواند نقطه عطف باشد. برای ما مهم است. همچنان مثبت نگر هستیم. باید از نظر استراتژی بهتر شویم…”
خب همرو توو ی جمله میگفتی.
ادم نمیدونه از حرفات استرس شگفتی بگیره
یا بخنده که بسی حقیر شدین
ژاوی عجب جونوری هستیا
دوستان تقریبا 6 ماهه با مرجع اشنا شدم
و قبل اون تو بارسا ن ی و ز اکانت داشتم
کم کم رنگ عوض میکنم: سزار LM7
حمایتم کنید اگه بودید
البته من تنها نیستم
سه نفری اینجا کامنت میذاریم فقط از ی اکانت
بیکارید به مولا . این تیم عوض کردنو هیچ جوره تو کت ما نمیره . طرفدار بارسا بمونید . همیشه که ضعیف نمی مونید تیم بالا و پایین داره . قشنگی فن بودن اینه . این که همیشه تو اوج باشی چه قشنگی داره . زیباترین لحظه برا هوادار دیدن اوج گیری تیم وقتی ک اون همه صبر کردی تا قهرمانی تیمتو ببینی لذت داره ن اینجوری ک موقع شب تاره رنگ عوض کنید
واقعاً که آدم باید تو سخت ترین روزا هم کنار تیمش
بمونه نه اینکه تقی به توقی میشه تیمشو عوض کنه
متأسفم براتون آفتاب پرست برگاش ریخته از کارای شما
من که متوجه نشدم چی گفتی.
فارسی نوشتن راحته، ولی منظور رو فهموندن ظاهرا سخته.
مغرور نباشند بازیکنان بارسا را جدی بگیرند تا با نتیجه عالی برنده شویم.
آقا اونجا که همه چیز آزارده چرا باز طرف رفته از موتوری جنس گرفته گفته شانس ما بیشتره واقعا درک نمیکنم
آره شانس شما بیشتر هست که فردا شب کلی گریه کنی.
بوستکص ملقب به چوب شور
الشافی ملقب به مهندس اب و فاضلاب شاشسلون
تصور کنید الکلاسیکو
سرمربی رئال:رونالدو
غارسا:فسی
جالبه
بدع
من گواردیولا و زیدان رو ترجیح میدم
راموس و پویول خشتک
امیدوارم بشه
داره مقدمه چینی باختو از الان آماده میکنه
https://real-madrid.ir/fa/?p=315365#comment-1108845
قرار بود کامتت نزارم ولی این رو باید بگم که اون جایه بادکش هستش و بازیکنا برای ارامش روحی و ریکاوری بدنی بادکش میکنن
مرسی ❤️
آره بادکش خیلی خوبه
چرا دیگه قرار نبود کامنت بزاری ؟
برایم فرقی ندارد که مردم چه فکری کنند چون شانس ما بیشتر است.”
بوسکتس عزیزم سعی کن هیچوقت نری بالا چون با جمله «بچه بیا پایین سرمون درد گرفت» مواجه میشی
اوووو وَه
بجا اینکه این همه جفنگیات ببافی خوب چربش کن
عا باریکلا بوبولی