مرجع خبری رئال مادرید: ژوزه مورینیو مربی پرتغالی رئال مادرید در مراسمی مخفیانه در کنار پرز حضور پیدا کرد. مدیر رئال که پس از افتضاح رودری می ترسد در مجامع عمومی پیدا کند، احتمالا 44 طبقه زیر زمین پنهان شده است.
مثل همیشه سایت رئال مادرید به آلبوم شخصی پرز تبدیل شده است و تصویری تنها از مورینیو پیدا نکردیم و به همین خاطر تصویری از مربی پرتغالی کنار آقای دوربینی را تقدیم شما می کنیم.
مورینیو پس از مراسم معارفه گفت: «این یعنی برگشتن به خانه. از نظر احساسی، حتی از بار اول هم زیباتر است، چون آن زمان حسِ رسیدن به بالاترین سطح فوتبال جهان را داشتم، اما حالا جنبه احساسی و عاطفی ماجرا پررنگتر است. من یکی از شما هستم، همیشه هم بودهام و میتوانید تصور کنید کار کردن برای رئال مادرید برای من چه معنایی دارد. این یک اصل است که همه باید از آن پیروی کنند: کار کردن برای رئال مادرید؛ و این یعنی کار کردن برای شما.»
او ادامه داد: «کلمات کافی نیستند… چون این شبیه یک مأموریت است. مسئله این نیست که نگران خودم باشم یا اینکه زیاد میبرم یا کم. من اینجا هستم تا به همه کمک کنم بهتر شوند؛ بازیکنان، کادر فنی و همه. باید فرهنگ کار، مسئولیتپذیری و جاهطلبی ایجاد کنیم و چیزی را که خودم خیلی خوب میشناسم تقویت کنیم: مسئولیت و افتخار کار کردن برای رئال مادرید. من این مفهوم را خیلی دوست دارم.»



به هر حال امیدوارم مورینیو نتیجه بگیره چون در صورت نتیجه نگرفتن اخراج شدنش یه بحثه ، پیدا کردن مربی بعدی یه بحث دیگه ست
فکر میکنم حالا دیگه عملا هیچ گزینه ای نمونده و امیدوارم مجبور به تغییر مربی نشن
جز گزینه هایی مثل سانتیاگو سولاری یا مربی های تیم های رزرو ، عملا هیچ گزینه ی دیگه ای وجود نداره در صورتی که در وسط فصل ناچار به تغییر سرمربی بشن
عکس پست عالیه:)))
فاقد اهمیت
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
ساله دیگه همین موقع مربی جدید با مدیر جدید معرفی شه ص ل و ا ت
مربی شاید
مدیر محاله الکی دلتونو صابون نزنید
رئال شده ارث پدریش
امسال نتیجه نگیریم معلوم میشع
با نخریدن رودری خودشو بیشتر ازقبل برای بگا دادن آماده کرده پرز نتیجه هم که نگیریم ایندفعه قراره دکمش بخوره سه فصل بدون جام مگه میشه مگه داریم