مایکل رابینسون:”خود رئال هم نمی داند که چه نقشه ای در زمین دارد”

نوشته شده توسط admin در 24 می 2018 - 05:11

مرجع خبری رئال مادرید : مایکل رابینسون بازیکن سابق لیورپول در مورد فینال کیف گفت:”به نظرم بازی پرگلی خواهد بود. لیورپول تیمی است ک هزیاد توپ را در مرکز زمین نگه نمی دارد. خیلی هجومی هستند اما حرکات را از عقب شروع می کنند. تیمهای عادی در شرایط مشخص تری دفاع می کنند اما لیورپول پنج متر عقب تر دفاع می کند تا فضای بیشتری برای بازیسازی و ضدحمله زدن داشته باشند. لیورپول نمی تواند مثل بارسا بازی کند چون صلاح، مانه و فیرمینو نمی توانند عقب بیایند. این تیم پنج متر عقب تر دفاع می کند تا فضای بیشتری در زمین برای حرکات سریع داشته باشد.”

رئال مادرید زیدان:”مسلما سبک و نقشه مشخصی دارند ، سبکی که من پیدا نکرده ام. پارسال سبک مشخصی داشتند، حفظ توپ می کردند و تماشایشان لذت بخش بود و فکر می کردم حماسه سازی کنند. اما برای کلوپ سخت است که سبک رئال را بفهمد. چطور می توان رئال را فهمید وقتی خودشان هم خود را نمی فهمند؟ البته گروهی از بازیکنان فوق العاده را دارند اما مثل لیورپول، تیم نیستند.رئال مادرید دو سال پیاپی قهرمان اروپا شده اما این بازی جدال دو تیمی است که در لیگ هایشان سوم شده اند. این منطقی نیست. این که شانس رئال را هم بیشتر بدانیم منطقی نیست. هیچ کدام از دو تیم ثبات نداشته اند.”

قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
11 نظرات

مطمین باشید

دوستان مزمین باشید که در شطرنج مربیان،کلوپ بوسیله زیدان مات میشه

رئال هر برنامه که داشته حتما میبره

لیورپول تنها تیم قدرتمندی که برده البته اونم با داوری تا برسه به فینال منچسترسیتی بوده . جالبه الان ادعاشون هم میشه .
اما تیمی که یه فصل در دوره گروهی با تاتنهام و دورتمند بیافته و بعد با پاریس بعد یووه بعد بایرن بازی کنه و فینال بیاد .
حالا ما تیم نیستیم و لیورپول شد تیم .

با خوندن این قسمتش روده بر شدم از خنده “البته گروهی بازیکن فوق العاده دارند ولی مثل لیورپول تیم نیستند.”
تمام بازی لیورپول اینه. صلاح در دفاع توپو میگیره استارت و بعد گل میزنه. به این میگن تیم ولی وقتی راموس توپگیری میکنه کروس گل میسازه کریس گل میزنه تیم نیست. البته باهاش موافقم. رئال یک گروه فوق العاده 25 نفره داره.

نقشه رئالو میخوای بدونی
از خاله و عمت بپرس اونا میدونن :D

رئال توی این 5 سال 4 سالش تو فینال بوده با 3 قهرمانی این صحبتی هست که کاسمیرو در جواب گاوی هرناندز بارسا داده فکر کنم برای این اقای مایکل رابینسون جواب قانع کننده ای باشه که دوست عزیز خیلی جو گیر شدین این تیمی که داری بهش میگی نفهم البته از روی نفهمیت 12 قهرمانی اروپا داره و امار بالا هم کاملا مشهوده میشه تیمی که طی 5 سال 4 بار تو فینال باشه اتفاقی باشه از روی شانس باشه و یک تیم نفهم باشه تیمهای قبلی هم هارت و پورت زیاد میکردن و دیدن اقای اردپا کیه شما هم پایان بازی میفهمی که چقدر نفهمی اینو بهت قول میدم بازیکنان زیدان با توجه به نتایج امسال فقط همین یک جام رو دارن لیورپولو به صلیب میکشن

رئال با کمترین دوندگی،کمترین پرس،کمترین موقعیت گل،برنده بازی میشه رئال دیگه مثل رئال قدرتمند فصل دسیما نیست ولی خیلی زهردارتر بازی میکنه

واقعا انالیز بازی رئال سخته انگار هیچ برنامه ای نداره ولی بازم میبره.

چقد گوه میخوره این آخه رئال و لیورپول قابل قیاسن ؟؟؟واقعا اعتماد به سقف دارن

این تیپ گوهخوری فقط مختص بازیکنا و پیشکسوتا و هوادارای تیمای انگلیسیه. همون احمقهایی که ادعا میکنن لیگ برتر بهترین لیگ دنیاست چون همیشه 6 تیم شانس قهرمانی دارن. این حجم از نفهمی خودخواسته مختص این جماعته. یکی نیست بهشون بگه تاتنهام و لیورپول و آرسنال غلط بکنن مدعی قهرمانی باشن. فقط آرزوی قهرمانی دارند.خود الاغشون آخرین قهرمانی تاتنهام و لیورپول توی لیگ انگلیس یادشون نمیاد. نصف بیشتر ستاره هاشون از لالیگا گرفتند .

آخرین اخبار
18:29 «نادال می پذیرد که مدیری باشد که توسط انس القراری اداره می‌شود؟» 18:11 آمار می گوید: خشونت شگفت انگیز علیه بازیکنان رئال مادرید در لالیگا 16:38 «به وقفه بازیهای ملی با هشتمین برد متوالی» 15:31 سرمربی والنسیا: «رئال مادرید شایسته پیروزی بود، اما گل اول عادلانه نبود» 14:30 مدافع بایرن مونیخ زیر نظر رئال مادرید؟ 13:31 «هویسن بالاخره به جلو حرکت کرد» 11:38 به جا مانده از بازی با والنسیا: هشتمین برد به یاد هشتمین چمپیونزلیگ! 09:31 «حتی شوامنی هم با والورده جور شد» 07:35 درگیری رودیگر با یکی از ماموران امنیتی والنسیا 06:10 کورتوا:«دروازه بان ها باید بدبین باشند»/ برناردو:«فده باید بیشتر شوت بزند» 06:06 صحبت های مورینیو پس از پیروزی در مستایا 06:02 لقب بامزه مارسلو برای مافئو: زشت ترین! 05:32 والنسیا 0-3 رئال مادرید؛ غلبه بر ضد فوتبال 01:31 «می شود رئال مادرید همه جامها را ببرد؟» 00:31 تقابل کارلوس اسپی با باشگاهی که دو بار ردش کرد! 00:00 برنامه ویژه مورینیو برای مدیریت فشار بدنی بازیکنان رئال مادرید؛ الگوبرداری از پاری‌سن‌ژرمن 23:31 بازگشت کاپیتان رئال مادرید به پست دفاع راست 23:02 ورود وینیسیوس به چالشی جدید با پایان دوران محرومیتش 22:04 بازیکن ژاپنی والنسیا از لیست بازی مقابل رئال مادرید خط خورد 21:29 آس: میلیتائو و طی کردن مسیری طولانی و 180 روزه 21:00 آس: تخصص رئال مادرید در گلزنی پس از دقیقه 90 در فصل جدید 20:31 تمدید قرارداد دو جواهر آکادمی رئال مادرید 19:31 بازیکن والنسیا که به هماهنگ شدن دیومانده با فوتبال اسپانیا کمک کرد جواهر آکادمی رئال مادرید که با یک گل، خروجش از تونل مصدومیت ها را جشن گرفت مشخص شدن ساعت و تاریخ بازی جلو افتاده مقابل سوسیه داد