همه گزینه های رئال برای خرید در چهار پست مختلف

نوشته شده توسط admin در 20 مارس 2019 - 00:20

مرجع خبری رئال مادرید : مارکا در گزارشی لیست گزینه های رئال مادرید برای خرید در پست های مختلف را برشمرده است.

دفاع چپ: مارکوس آلونسو (چلسی)، گایا (والنسیا)، خریمالدو (بنفیکا)، آلابا (بایرن مونیخ). در این نظرسنجی آلابا با 28 و مارکوس آلونسو با 37 درصد بیشترین رای را دارند.

برای پست هافبک میانی، میلینکوویچ ساویچ، تیاگو آلکانتارا، پیانیچ و پوگبا گزینه های مارکا هستند که بازیکن منچستریونایتد با 38 درصد آرا بهترین امار را دارد و دو بازیکن بوسنیایی و صرب در رده های بعدی هستند.

برای پست هافبک هجومی هم اریکسن (تاتنهام)، هازارد (چلسی)، زانیولو (رم)، هاورتز (لورکوزن)، سارابیا (سویا)، سوسو (میلان)، زیاش (آژاکس) در لیست هستند.که هافبک چلسی با 72 درصد رکورد دار است و هافبک تاتنهام 15 درصد رای دارد.

برای خط حمله نیز کین (تاتنهام)، امباپه و نیمار (پی اس جی)، ایکاردی (اینتر)، اوبامیانگ (آرسنال)، یوویچ (آینتراخت) در لیست گزینه ها هستند که ستاره فرانسوی 79 درصد رای دارد و بازیکن تاتنهام هشت درصد.

قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
29 نظرات

به نظرم شاید نشه تو یه سال همه بازیکنان بزرگی را که مدنظر هستش خرید و این پروسه احتمالا تو پنجره تابستونی انجام بشه ولی واسه سال اول به نظرم روی خریدهای ضروری تر تمرکز بشه مثل وینگر چپ که با جذب احتمالی هازارد و بودن وینی اون پست تکمیل بشه،نوک هم ایکاردی واقعا خوبه و قیمتش هم مناسبه
در مورد وینگ راست هم با توجه به خروج احتمالی بیل نیاز به جذب بازیکن هست چون بیل هم زیاد مصدوم میشه و درخشش متاسفانه تداوم نداشت
البته آسنسیو هم می تونه پست بال راست بازی کنه ولی وقعیتش رئال تو این پست هم به بازیکنی تعین کننده نیاز داره که امباپه گزینه واقعا مناسبی هست که حالا که پاریس تبرئه شده خریدش سخته امیدوارم یه فکری هم به حال این پست بشه.

برای دفاع چپ : مارکوس آلونسو
برای هافبک : هازارد و پوگبا
برای مهاجم : فقط امباپه

هاورتز کیست؟؟؟

هافبک هجومی فک کنم لورکوزن که تیم ملی هم دعوت شد

هازارد ایکاردی اریکسن هرموسو به نظرم برای امسال همینا کافیه سال بعد هم اگه بتونن امباپه و دخیا رو بگیرن عالی میشه
خروجی ها هم بیل خامس وایخو ماریانو کواچیچ یا سبایوس

آقا هاورتز خيلي خوبه يكم به بازيش نگاه كنين ميفهمين گلزن و دريبل زن سر بالا با قابليت پاس تو عمق حفظ توپ عالي و خيليييم جوونه واقعا خيليم با ارزش بازي ميكنه پاس عمقي و به كناره بردن شگردشه يكم فيزيكش ضعيفه كه قابل حله ولي عاليه و ميتونه ذخيره باشه اما در حد فيكس خوبه شايد پازل گمشدمون اينه

بیچاره سلطون فن ها بعد هتریک تخمی کریس جلوی اتلتیکو که باز هم با مفت خوری محض حاصل شد تو کونشون عروسی بود ولی مسی دوباره بد داغی به دلشون گذاشت و بهشون فهموند فوتبالیست کامل یعنی چی و کی؟
به عنوان یه هوادار قدیمی رئال که ازسگسلون متنفرم ولی اعتراف میکنم کریس پنالدو (سلطان محوطه جریمه و گل خالی و پنالتی) اصلا و ابدا قابل قیاس با مسی که یه بازیکن همه کارست نیست.

چی ميشد اگه اين مسئولین بی عرضه رئال پیش دستی میکردن بجای کهکشانی سازی چار تا مسی رو میگرفتن

با گفتن سگسلون خودتو تبرئه نکن حرومزاده
گمشو تو سایت مسی جونت

هازارد
ايكاردي(يا يه شماره ٩ خوب حالا هركي)

در صورت رفتن واران
دليخت( يا تاه يا هرمسو)

همين ٢-٣ تا خريده كافيه

اريكسن+هازارد+كين
و اگر امباپه هم بشه كه ديگه نور علي نوره

به جاي اريكسن اگر پيانيچ هم باشه عاليه واقعا

احتمال جذب هازارد و ايكاردي خيلي زياده اگه ام باپه رو بياره به شخصه هيچي نمي خوام ديگه بقيه هم چرت و پرته مگه اريكسن رو بخوان بيارن

آلابا
کانته
امباپه
هازارد
اریکسن

دفاع چپ میخایم ؟ هافبک میخایم ؟ هافبک میانی میخایم ؟
واقعا پشمام ریخته
اقااا خط حمله رو درست کننننننننننن سه تا مهره هجومی درست بخرر وینگر و نوککککککک
بفهمیننننننن مسئولای رئالللللللللل

بنظرم 3تا 4 خرید ثاپ انجام بدبم…حله
.
1.دفاع اخر مثل کیلینی
2.هافک دفاعی مثل کانته،،
3.هافک هجوبمی سرعتی تیکنیکی کسی که همش پاس در عمق بده نه عرضی مثل
4.یه مهاجم تمام کننده.

هازارد که احتمال زیاد میاد.ولی فک کنم سادیو مانه هم جزو گزینه ها باشه زیدان قبل از رفتنش می خواستش امسال هم که محمد صلاح یه مقدار افت کرده،سادیو مانه واقعا خوب بوده و گزینه خوبی می تونه باشه

دفاع چپ: آلابا و گایا
هافبک میانی: پوگبا و پیانیچ
هافبک هجومی: هازارد و اریکسن
حمله: امباپه و کین یا یوویچ
از بین اینا خریده بشه خوبه!

اینقدر دیس واسه چی؟

هازارد امباپه زانیولو و راشفورد… دیگه هیچی نمیخوایم… بیل و بنزما و وازکز هم دکمه

اخه کودن بنزما رو با بیل کج و کوله مقایسه میکنی
در ضمن بنزما فعلا بهترین بازیکن رئاله

جناب کاربر زیزو،حیف اسمی که برا نام کاربریت گذاشتی. ببین یچیزی میگم،تا تهشو بخون: همین خودت از بنزما بهتری و بیشتر میفهمی!

وازکز خیلی هم خوبه
هم سرعتیه هم فرصت طلب

ناواس
رگیلون راموس واران کارواخال
کروس یورنته مودریچ
نیمار( امسال همش پست ۱۰ بوده)
هازارد بنزما

گریزمان

داداش چی میزنی؟

هازارد و اریکسن فقط جذب میشن

نمیدونم فاز اونایی که گفتن مارکوس آلونسو چیه ؟؟؟ مزخرف

زیاش هافبک هجومی؟
آلونسو هم دیگه افت کرده و به درد نمی خورخ

آخرین اخبار
15:45 عکس قدیمی از دیومانده در مراسم حج! 15:00 آس: تبدیل شدن گولر به مهره‌ای بی‌جایگزین در رئال مادرید 14:15 آس: پسر 150 گله مارسلو در مسیر تیم بزرگسالان رئال مادرید 13:31 اقدام جالب کورتوا برای پس گرفتن پیراهن ۱۶ سال پیش خود 12:10 رودری:«رئال مادرید برای انتقام می‌آید»/ جوردی آلبا:«نبود وینیسیوس به نفع بارسلوناست» 10:45 ژابی آلونسو درباره جدایی از رئال مادرید: «همه‌چیز زودتر از آنچه انتظار داشتم تمام شد» 09:34 فن‌درفارت:«رئال مادرید بارسلونا را غافلگیر می‌کند؛ امباپه شایسته توپ طلاست» 08:39 «تنها نقشی که دوست نداشتم در ال‌کلاسیکو داشته باشم» 07:34 مارکا: آرام شدن جو رختکن رئال مادرید 05:31 مارکا: ازادی عمل دادن مورینیو به ستارگانش در ال کلاسیکو 04:40 بارسلونا به دنبال عبور از بردهای ال کلاسیکو پس از یک قرن! 03:35 «تغییر حس رئال مادرید و بارسلونا پیش از ال‌کلاسیکو؛ از روحیه تیم مورینیو تا شکست بارسا مقابل پاریس» 02:31 دو هفته دشوار در انتظار رئال مادرید؛ چهار بازی خارج از خانه و ال‌کلاسیکویی سرنوشت‌ساز 02:31 بازگشت امباپه به ورزشگاه محبوبش، نیوکمپ 00:45 نظر کارشناسان رادیو مارکا در مورد ال‌کلاسیکو:«رئال مادرید می‌تواند غافلگیرکننده باشد» 00:00 رئال مادرید صاحب بیشترین نماینده از آکادمی در پنج لیگ بزرگ اروپا 23:15 مارکا: وینیسیوس، بی‌روح‌تر و غمگین‌تر از همیشه 22:31 مشخص شدن گزینه های اندریک در زمستان 21:45 مامور مهار دیومانده در ال کلاسیکو مشخص شد؟ 21:00 «مورینیو در ال کلاسیکو جسور خواهد بود یا محتاط؟» 20:15 کانیزارس:«وینیسیوس دیگر نمی تواند روی اعتبار گذشته‌اش حساب کند» 19:31 سایت‌های شرط بندی، شانس برد رئال مادرید را در ال کلاسیکوی یکشنبه چقدر می‌دانند؟ 18:45 قهوه به جای ناهار در ضیافت مدیران رئال مادرید و بارسلونا پیش از ال کلاسیکو! 18:00 «هواداران به جای جنگ های ساختگی، می‌خواهند راه مهار تیم فلیک را بدانند» 17:24 شوامنی:«هرگز با والورده دعوا نکردم»