گذشت 58 سال از شب پنج تایی شدن بارسلونا مقابل رئال مادرید در نیوکمپ

نوشته شده توسط admin در 28 ژانویه 2021 - 07:15

مرجع خبری رئال مادرید : روز 27 ژانویه را می توان یک روز ویژه در تاریخ رئالی ها به شمار آورد. در حقیقت 58 سال پیش در چنین روزی رئال مادرید با هدایت میگل مونیوز توانست در نیوکمپ با نتیجه پنج بر یک پیروز شود و یکی از دردناک ترین شکست های خانگی تاریخ بارسا را به آنها تکمیل کند.

در آن سالها رقابت رئال و بارسا به شدت داغ بود. در حقیقت در سال 1961 کلکسیونی از اشتباهات داوری توسط “لیف” داور بازی رئال و بارسا در چمپیونزلیگ باعث شد تا سفیدپوشان برای اولین بار پس از پنج سال از اروپا حذف شوند و فرصت قهرمانی را از دست بدهند.

در آن زمان رئال مادرید، ده امتیاز از بارسلونا در جدول لالیگا بیشتر داشت و می خواست برنده شود تا دشمن دیرینه را از رقابت کلا کنار بزند که همین اتفاق هم رخ داد. گل اول بازی توسط پوشکاش در دقیقه 23 به ثبت رسید. کایتانو ره بازی را به تساوی کشاند اما بعد از آن لوکوموتیو رئال کار را شروع کرد. پوشکاش ( دو بار)، دی استفانو و خنتو بقیه گلهای رئال را به ثمر رساندند و رئال با نتیجه پنج بر یک به پیروزی رسید. رئال در آن فصل قهرمان لالیگا شد و بارسا با هجده امتیاز کمتر در رده ششم قرار گرفت. البته در آن زمان هر برد، دو امتیاز داشت.

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
5 نظرات

پوشکاش تو سال 1963 دو بار جلوی هشتسلونا هتریک کرد ، یکیش همین بازی تو نیوکمپ بود یکی دیگه هم تو برنابئو که رئال 4_0 برد

یادش بخیر چه بازیکنایی پوشکاش خنتو دی استفانو
هرکدوم به تنهایی یه تیم بودن

یادش بخیر چقدر اون روز خوشحال شده بودم

عمو مگه چند سالته؟؟؟؟؟

دارم شوخی میکنم خخخخخخخخخخ

آخرین اخبار
16:31 آس: رویاهای ترنت در رئال مادرید در حال به باد رفتن! 15:45 عکس قدیمی از دیومانده در مراسم حج! 15:00 آس: تبدیل شدن گولر به مهره‌ای بی‌جایگزین در رئال مادرید 14:15 آس: پسر 150 گله مارسلو در مسیر تیم بزرگسالان رئال مادرید 13:31 اقدام جالب کورتوا برای پس گرفتن پیراهن ۱۶ سال پیش خود 12:10 رودری:«رئال مادرید برای انتقام می‌آید»/ جوردی آلبا:«نبود وینیسیوس به نفع بارسلوناست» 10:45 ژابی آلونسو درباره جدایی از رئال مادرید: «همه‌چیز زودتر از آنچه انتظار داشتم تمام شد» 09:34 فن‌درفارت:«رئال مادرید بارسلونا را غافلگیر می‌کند؛ امباپه شایسته توپ طلاست» 08:39 «تنها نقشی که دوست نداشتم در ال‌کلاسیکو داشته باشم» 07:34 مارکا: آرام شدن جو رختکن رئال مادرید 05:31 مارکا: ازادی عمل دادن مورینیو به ستارگانش در ال کلاسیکو 04:40 بارسلونا به دنبال عبور از بردهای ال کلاسیکو پس از یک قرن! 03:35 «تغییر حس رئال مادرید و بارسلونا پیش از ال‌کلاسیکو؛ از روحیه تیم مورینیو تا شکست بارسا مقابل پاریس» 02:31 دو هفته دشوار در انتظار رئال مادرید؛ چهار بازی خارج از خانه و ال‌کلاسیکویی سرنوشت‌ساز 02:31 بازگشت امباپه به ورزشگاه محبوبش، نیوکمپ 00:45 نظر کارشناسان رادیو مارکا در مورد ال‌کلاسیکو:«رئال مادرید می‌تواند غافلگیرکننده باشد» 00:00 رئال مادرید صاحب بیشترین نماینده از آکادمی در پنج لیگ بزرگ اروپا 23:15 مارکا: وینیسیوس، بی‌روح‌تر و غمگین‌تر از همیشه 22:31 مشخص شدن گزینه های اندریک در زمستان 21:45 مامور مهار دیومانده در ال کلاسیکو مشخص شد؟ 21:00 «مورینیو در ال کلاسیکو جسور خواهد بود یا محتاط؟» 20:15 کانیزارس:«وینیسیوس دیگر نمی تواند روی اعتبار گذشته‌اش حساب کند» 19:31 سایت‌های شرط بندی، شانس برد رئال مادرید را در ال کلاسیکوی یکشنبه چقدر می‌دانند؟ 18:45 قهوه به جای ناهار در ضیافت مدیران رئال مادرید و بارسلونا پیش از ال کلاسیکو! 18:00 «هواداران به جای جنگ های ساختگی، می‌خواهند راه مهار تیم فلیک را بدانند»