کاماوینگا:«برایم سخت است که اسپانیایی بلد نیستم و نمی توانم بگو و بخند کنم»

نوشته شده توسط admin در 24 سپتامبر 2021 - 04:00

مرجع خبری رئال مادرید : ادواردو کاماوینگا هافبک فرانسوی رئال مادرید در مورد اولین هفته هایش در رئال صحبت کرد.

وی اظهار داشت :” شاید مشکل ترین بخش کار برای من زبان است چرا که نمی توانم با دیگران بگو و بخند و شوخی کنم و هنوز نتوانسته اماسپانیایی را به خوبی مدیریت کنم. ”

در حقیقت یکی از ویژگی های کاماوینگا شوخ طبع بودنش است و به همین خاطر سخت است که نتواند اسپانیایی صحبت کند و با بقیه بازیکنان بگوید و بخندد.

قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
10 نظرات

والا نصف تیم فرانسویین همین که فرانسوی هم بلدی خوبه تازه فصل بعد هم میخوایم یکی دوتا فرانسوی دیگه بخریم

قابل توجه بیل خان…..

اسپانیایی خیلی زبان پر کاربردی
منم بعد از انگلیسی میخونمش
اکثر کشور های شرق اروپا به زبان اسپانایی صحبت میکنن
مثل : پرتغال ، برزیل ، خود اسپانیا و …

داداش پرتغالیا پرتغالی صحبت میکنن برزیلی ها هم به خاطر استعمار پرتغال هنوز زبانشون رگه های پرتغالی داره یا کاملا پرتغالیه اصلا ربطی به اسپانیایی نداره فقط یه خورده شبیهن

پرتغالی زبان ها معمولا زبان اسپانیولی هم کم و بیش بلدن

سنت کم بودک اومدی برای همین فرصت فراگیری زبان نداشتی
اشکال نداره زبان وفرهنگ اسپانیارویادبگیر ودرکنارتیم بزرگ شوتوقراره فرمانده خط هافبک باشه مهندس کوچک

بیل بهت یاد میده غصه نخور

اشکال نداره کریم بهت یاد میده

عب نداره یاد میگیری.
بنظزم اسپانیایی خیلی هم سخت نیست شباهت هایی به انگلیسی هم داره

دقیقا. من میتونم برم بهش یاد بدم اگه خواست ؛)

آخرین اخبار
08:24 مسخره بازی جدید مدیران رئال مادرید: اعتراض به استراحت 74 ساعته! 07:34 مارکا: دو نیمکت نشین تیم مورینیو که هفت امتیاز در لالیگا آورده اند 06:03 واکنش برادر وینیسیوس به جدایی این بازیکن از دوست دخترش 05:32 داور بازنشسته:«قطعا نگریرا قدرت داشت؛ پول گرفتنش از یک باشگاه سورئال است» 04:39 عکس؛ جور شدن دیومانده با وینیسیوس و دوستش! 03:30 حمله خبرنگار اسپانیایی به مورینیو: «رئال بد بازی کرد و حالا همه درباره داور و نگریرا حرف می‌زنند» 02:36 آس: رضایت مورینیو از دومین کلین شیت فصل 01:28 تصمیم مورینیو برای مخفی کردن تمریناتش از چشم رم! 00:45 یوتیوبر اسپانیایی:«مورینیو تصمیم گرفته آربلوا شود/ امباپه، رئال مادرید را مسخره می‌کند» 00:00 پشیمانی مدیران رئال مادرید از جذب برناردو سیلوا! 23:15 آس: دو مدافع مصدوم رئال مادرید در یک قدمی بازگشت 22:31 یوتیوبر اسپانیایی:«پرز می‌خواهد مدیر بعدی را عروسک خیمه شب بازی کند و باشگاه را به اقوامش برساند» 21:45 اعتراض رئال مادرید به کارت قرمز وینیسیوس و کارت زرد کوناته 21:10 تمدید قرارداد کاپیتان سوم رئال مادرید تا 2028 20:31 بحث خبرنگاران مارکا:«مورینیو به آخرین نفس هایش به عنوان یک مربی و یک شوخی اینترنتی رسیده» 19:31 «رئال مادرید و شنا در خلاف جهت آب در لالیگا» 18:31 امباپه، صدرنشین توپ طلا در نظرسنجی سایت فرانسوی 17:25 داور بازی رئال مادرید و رم مشخص شد 16:31 «هیاهوی رئال مادرید از کیفیت بازیش بالاتر است» 14:35 بازیهای مرگ و زندگی دیومانده؛ بالاخره ستاره رئال مادرید خواهد شد؟ 13:31 «فروپاشی عصبی در رئال مادرید» 12:15 اقدام جالب کورتوا: شرکت دستکش دروازه‌بانی را خرید! 10:51 مدیر آس: رئال مادرید همه کارها را برای خرید جواهر منچستریونایتد انجام داده 09:31 مارکا: دلخوری رختکن رئال مادرید از رفتارهای دوگانه داوران «دیومانده کار را برای رئال مادرید در آورد»