لالیگا و CTA درباره صحنه جنجالی گولر توضیح دادند؛ VAR تصویر واضحی برای مداخله نداشت

نوشته شده توسط admin در 20 اکتبر 2026 - 07:15

مرجع خبری رئال مادرید: جنجال مربوط به برخورد آرنج آردا گولر با پکه در نیمه اول دیدار رئال مادرید و سویا، در حالی که نتیجه ۰-۰ بود، مستقیماً توجه‌ها را به اتاق VAR و همچنین پخش تلویزیونی مسابقه معطوف کرده است. هواداران سویا معتقدند بازیکن ترک باید در آن صحنه اخراج می‌شد، اما طبق توضیح منابع لالیگا و کمیته فنی داوران، مشکل اصلی این بود که تصویر واضح و قاطعی از صحنه وجود نداشت.

منابع لالیگا به این روزنامه توضیح داده‌اند که با وجود استفاده از ۲۳ دوربین برای پخش مسابقه، فقط دوربین‌هایی با نمای باز ــ از جمله دوربین پشت دروازه، Skycam و دوربینی که برای آفساید در نظر گرفته شده ــ توانستند صحنه را ثبت کنند.

به گفته این منابع، اشتباهی در کارگردانی تلویزیونی رخ نداده، بلکه اساساً نمای نزدیک و واضحی از صحنه وجود ندارد. آن‌ها همچنین تأکید کردند سیگنالی که به کامیون پخش تلویزیونی و سپس به خانه‌ها می‌رسد، همان سیگنالی است که در اختیار تیم VAR به سرپرستی کوادرا فرناندس هم قرار داشته است.

از سوی دیگر، منابع کمیته فنی داوران توضیح داده‌اند: «از میان دوربین‌های متعددی که در مسابقه وجود دارد، همه آن‌ها برای VAR قابل استفاده نیستند. صحنه پشت سر داور و در منطقه‌ای دور از توپ رخ می‌دهد. دوربین‌ها روی آن منطقه متمرکز نبودند و فقط دوربین‌هایی با نمای بسیار باز آن را ثبت کردند. همان‌طور که دیده شد، خود صحنه وجود دارد، اما جزئیات مشخص نیست.»

این منابع اضافه کردند: «مشخص نیست ضربه با شانه بوده، آرنج بوده، دست بوده یا اصلاً به صورت برخورد کرده است. دیده نمی‌شود. وقتی مدرک روشنی وجود ندارد، VAR نمی‌تواند مداخله کند. در زمین هم خطایی اعلام نشد و بدون شواهد قطعی، VAR کاری از دستش برنمی‌آید.»

تولید تلویزیونی مسابقات لالیگا از فصل گذشته بر عهده Global Futbol Production (GFP) است؛ شرکتی مشترک میان HBS در بخش تولید و شرکت فناوری ایتالیایی NVP در بخش خدمات فنی. این مجموعه قراردادی پنج‌ساله با لالیگا تا فصل ۳۰-۲۰۲۹ امضا کرده است.

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
آخرین اخبار
12:10 دمیکلیس: «رئال مادرید نمی‌تواند از ترکیبی که دارد شکایت کند» 10:45 لالیگا و CTA درباره صحنه جنجالی گولر توضیح دادند؛ VAR تصویر واضحی برای مداخله نداشت 09:36 شوخی جالب امباپه و سرپرست رئال مادرید روی نیمکت 08:35 احتمال برکناری تباس پس از جنجال های اخیر 07:34 امباپه پس از فتح Onze d’Or: «هرکس فکر می‌کند من کامل هستم، تلویزیون ندارد!» 05:15 لاپورتا: «دیگر هیچ رابطه‌ای با رئال مادرید نداریم؛ حتی می‌توان گفت در تقابل هستیم» 04:41 زمان احتمالی بازگشت کاپیتان راموس به لالیگا 03:32 چشم دوختن رئال مادرید به دفاع چپ رومانیایی 02:23 مارکا: قدرت گرفتن مورینیو با دو برد اخیر 01:31 «کسی جای خالی وینیسیوس را حس نکرد» 00:31 دروازه بان تولوز در رادار رئال مادرید؟ 23:31 رسیدن رئال مادرید به شانزده پیروزی متوالی در سانتیاگو برنابئو 22:31 «دیومانده و تغییرات دیگری که اثربخش بودند» 21:31 کارما سراغ لایپزیش آمد؛ اینتراخت همان شوخی را به خودش برگرداند 20:31 پیام میلیتائو پس از بازگشت از سومین مصدومیت شدیدش در سه سال اخیر 19:32 آس: نفس دیومانده پشت سر وینیسیوس 18:31 امباپه برنده جایزه «یازده طلایی» شد 17:28 داور بازی رئال مادرید و لایپزیش مشخص شد 16:23 والدانو:«پس از این همه گل زیبا، همچنان در مورد داوران حرف زده می‌شود» 15:31 «رودری جدید» در راه رئال مادرید؟ 14:36 یک رکورد خارق العاده جدید برای سرمربی تیم جوانان رئال مادرید 13:31 «اولین شب بزرگ دیومانده در رئال مادرید» به جا مانده از بازی با سویا: گلهایی در حد موزه سرمربی سویا:«رئال مادرید باید از دقیقه 25، ده نفره می شد» گزارش تصویری؛ رئال مادرید 4-1 سویا