روزی که رائول با انگشت اشاره اش نیوکمپ را ساکت کرد

نوشته شده توسط admin در 13 اکتبر 2020 - 22:13

مرجع خبری رئال مادرید : درست 21 سال پیش در چنین روزی رئال مادرید و بارسلونا یک ال کلاسیکوی بسیار داغ را در نیوکپ داشتند. بارسا با هدایت فن خال با گلهای ریوالدو و فیگو پیش افتاده بود. رائول در دقیقه 26 گلزنی کرده بود و از عملکرد دیاز وگا داور بازی خیلی عصبانی بود چرا که در نیمه اول هند پنالتی مسلم سرجی بارخوان را ندیده بود. اگر داور این صحنه را پنالتی می گرفت، بارسا ده نفره می شد و رئال مادرید می توانست نیمه اول را با برد دو بر یک تمام کند.

رائول به شدت از شرایط آن بازی عصبانی بود و با غرور همیشگی خود در زمین ظاهر شد. در فاصله چهار دقیقه به پایان، رائول با یک ضربه نرم و تماشایی دروازه هسپ را باز کرد. رایزیگر در تلاش برای جلوگیری از دریافت گل، به تیرک برخورد کرد. رائول بازی را به تساوی کشاند که بعد از آن حرکتی را انجام داد که به عکس پوسترهای هواداران رئال مادرید در سالهای قبلش تبدیل شد. او انگشت اشاره اش را روی بینی خود گذاشت و خواستار ساکت شدن سکوهای نیوکمپ شد تا خشم هواداران بارسا را برانگیزد. رائول البته بارها گفته که به آن حرکت افتخار نمی کند و اگر به عقب برگردد آن کار را تکرار نمی کند اما بی تردید این یکی از پنج تصویر ماندگار تاریخ رئال مادرید است.

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
6 نظرات

رونالو و رائول نوک ، زیدان و گوتی و فیگو و بکهام هافبک
چپ و راست کارلوس و سالگادو هیرو
کاسیاس
داور شوکر سیدورف مایکل اوون مورینتس
(هیچی دیگه نمی نویسم …)

چرا واقعا تیم سال های 2003 تا 2006 هیچی نشد؟؟

فک کنم مربی من که سنم نمیرسه ولی با توجه به صحبت های دوستان میگم

اسطوره

این پیراهنی که تن رایول هست در این عکس و باهاش قهرمان اروپا شدن اونسال به نظر من بهترین پیراهن تاریخ رئال هست’ کاملا طرح و رنگش متناسب با فرهنگ و تاریخچه باشگاه’ و از همه مهمتر در اون حرکت تاریخی رایول تن ال کاپیتان بود و تاریخی شد

گوتی :

یه معلم نمیتونه یه کلاس ۳۰ نفری رو ساکت کنه، اما من کسی رو میشناسم که یه ورزشگاه ۱۰۰ هزار نفری رو غرق سکوت کرد

آخرین اخبار
16:31 آس: رویاهای ترنت در رئال مادرید در حال به باد رفتن! 15:45 عکس قدیمی از دیومانده در مراسم حج! 15:00 آس: تبدیل شدن گولر به مهره‌ای بی‌جایگزین در رئال مادرید 14:15 آس: پسر 150 گله مارسلو در مسیر تیم بزرگسالان رئال مادرید 13:31 اقدام جالب کورتوا برای پس گرفتن پیراهن ۱۶ سال پیش خود 12:10 رودری:«رئال مادرید برای انتقام می‌آید»/ جوردی آلبا:«نبود وینیسیوس به نفع بارسلوناست» 10:45 ژابی آلونسو درباره جدایی از رئال مادرید: «همه‌چیز زودتر از آنچه انتظار داشتم تمام شد» 09:34 فن‌درفارت:«رئال مادرید بارسلونا را غافلگیر می‌کند؛ امباپه شایسته توپ طلاست» 08:39 «تنها نقشی که دوست نداشتم در ال‌کلاسیکو داشته باشم» 07:34 مارکا: آرام شدن جو رختکن رئال مادرید 05:31 مارکا: ازادی عمل دادن مورینیو به ستارگانش در ال کلاسیکو 04:40 بارسلونا به دنبال عبور از بردهای ال کلاسیکو پس از یک قرن! 03:35 «تغییر حس رئال مادرید و بارسلونا پیش از ال‌کلاسیکو؛ از روحیه تیم مورینیو تا شکست بارسا مقابل پاریس» 02:31 دو هفته دشوار در انتظار رئال مادرید؛ چهار بازی خارج از خانه و ال‌کلاسیکویی سرنوشت‌ساز 02:31 بازگشت امباپه به ورزشگاه محبوبش، نیوکمپ 00:45 نظر کارشناسان رادیو مارکا در مورد ال‌کلاسیکو:«رئال مادرید می‌تواند غافلگیرکننده باشد» 00:00 رئال مادرید صاحب بیشترین نماینده از آکادمی در پنج لیگ بزرگ اروپا 23:15 مارکا: وینیسیوس، بی‌روح‌تر و غمگین‌تر از همیشه 22:31 مشخص شدن گزینه های اندریک در زمستان 21:45 مامور مهار دیومانده در ال کلاسیکو مشخص شد؟ 21:00 «مورینیو در ال کلاسیکو جسور خواهد بود یا محتاط؟» 20:15 کانیزارس:«وینیسیوس دیگر نمی تواند روی اعتبار گذشته‌اش حساب کند» 19:31 سایت‌های شرط بندی، شانس برد رئال مادرید را در ال کلاسیکوی یکشنبه چقدر می‌دانند؟ 18:45 قهوه به جای ناهار در ضیافت مدیران رئال مادرید و بارسلونا پیش از ال کلاسیکو! 18:00 «هواداران به جای جنگ های ساختگی، می‌خواهند راه مهار تیم فلیک را بدانند»