دلایلی که باعث شد تا براهیم، مراکش را به تیم ملی اسپانیا ترجیح بدهد

نوشته شده توسط admin در 11 مارس 2024 - 13:45

مرجع خبری رئال مادرید: تصمیم براهیم دیاز در مورد انتخاب تیم ملی مراکش، دنیا را تکان داد. حالا مارکا در گزارشی به بررسی دلایل این تصمیم پرداخته است.

1- تصمیمی بسیار ارزیابی شده:  برگشت به عقب در کار نیست. تصمیم براهیم جدی است. براهیم مدتهاست که به این تصمیم فکر می کند و تصمیمش را گرفته است. وکلایش کار خود را می کنند و به دنبال حل مسائل حقوقی هستند تا این بازیکن دو ملیت داشته باشد که از نظر حقوقی مشکلی وجود ندارد.

2- پاسخ منفی اسپانیا: به جز یک بازی دوستانه که به خاطر کرونا، براهیم و برخی اعضای دیگر تیم زیر 21 سال در ان حضور پیدا کردند، براهیم هرگز در لیست تیم ملی اسپانیا قرار نگرفت. لوئیز دلافوئنته چه کار می توانست بکند؟ اجباری در کار نبو اما فدراسیون همان طور که در مورد دیگر بازیکنان این کار را انجام داد، می توانست از مدتها پیش او را دعوت کند تا جلوی حضورش در تیم ملی کشوری دیگر نظیر مراکس  را بگیرد. این که در این مدت فدراسیون در مورد بازیکنانی دیگر نظیر آبل رویز، لامین، آسنو، یرمی، نیکو ویلیامز، ریکلمه و ساراگوسا با دعوتشان جلوی حضورشان در تیم های ملی دیگر را گرفت و در مورد او چنین برخوردی نشد، باعث شد تا براهیم حس کند که مورد توجه تیم ملی اسپانیا نیست. به طور مثال یامال به واسطه پدر و مادرش می توانست کشوری دیگر را انتخاب کند اما فدراسیون خیلی سریع او را فراخواند تا جلوی رفتنش را بگیرد اما در مورد براهیم چنین چیزی وجود نداشت.

3- تماس تیم ملی مراکش: مراکشی ها بارها و بارها با براهیم تماس گرفتند. آنها حتی حاضر شدند تا به براهیم زمان بیشتری بدهند. آنها پروژه ای بزرگ شامل جام ملت های آفریقای 2025 (به میزبانی مراکش)، جام جهانی 2026 و جام جهانی 2030 (که مراکش یکی از میزبان هاست) را به براهیم پیشنهاد دادند.

آس نیز در گزارشی دیگر نوشته است که  براهیم همیشه اولویتش را ری حضور در تیم ملی اسپانیا گذاشته بود اما از انتظار خسته شد. او با وجود درخشش در میلان در فصل گذشته، شاهد حضور موراتا، خوسلو، رودریگو مورنو، آسنسیو، فاتی، اولمو و یرمی مینو در لیگ ملت ها بود که به ا ترجیح داده شدند. دلافوئنته در بازیهای المپیک نیز ترجیح داد که برایان گیل، آسنسیو، اولمو، اویارزابال، رافا میر و خاوی پوئدو را جلوتر از او به مسابقات ببرد. دلافوئنته در این مدت به بازیکنانی نظیر فران تورس، نیکو ویلیامز، برایان ساراگوسا، آبل رویز، رودریگو ریلکه و پابلو سارابیا هم جلوتر از او فرصت داد. براهیم در این مدت تلاش کرد تا با نمایندگان فدراسیون صحبت کند و به آنها بگوید که مراکشی ها به سراغش آمده اند.

قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
12 نظرات

الان براهیم از اولمو پاینتره؟

دلبوسکه یه رئالی متعصب بود ولی مثلا توی ورلد کاپ ۲۰۱۰ ۸۷.۶ درصد تیمش از بارسا بود چون واقعا شایسته سالار بود
اما شرح الان
وقتی ارزش ها عوض بشن عوضی ها باارزش میشن

جهیزیه دختر بیل رو آتیش زدند
آخه این درسته؟

عصپانیا ، گووز جان تین ، اوروگوزه آشغال ترین و به درد نخور ترین و فاسد ترین کشور های فوتبالی جهان
ایکر کاسیاس ، رائول ، فده والورده استثنا هستن
کل همه ی کشور های کصپانیایی زبان بنجلن
لباس آب اناری رو از تن اوبی جنده های لاپاسیا دراوردن بجاش لباس زرشکی تنشون کردن و اسمشون رو گذاشتن تیم ملی چوسپانیا
براهیم درست ترین تصمیم رو گرفت که به این جنده خونه نرفت
کارواخال هم باید خارج شه تا بیشتر بدنام نشده یا از رئال بره تا رئال کبیر تو این تیم نجس نماینده نداشته باشه

عالی :lol:

آقا یکی تو غذای رودیگر کافوری چیزی بریزه وگرنه گولر دوباره مصدوم میشه (((:

4- تخمی بود عسپانیا

بازی سیتی و لیورپول دیدم واقعا کفم برید ساده بخوام بگم لیورپول سیتی له کرده بود.
من که تا حالا یادم نمیاد مربی تونسته باشه گواردیولا خرس وسط کنه ، توی خیلی از لحظات بازی تعداد پاس های سالم سیتی به 3 عدد نمیرسید !!
ولی کلوپ با چهارتا بچه این برتری آماری و عددی به وجود آورد . و اگر داور نبود لیورپول قطعا بازی میبرد.
رکورد: کلوپ 12 برد . 11 برد گواردیولا .
پرز اگر بنجل بازی در نیاره باید کلوپ بیاره رئال

اولویت
اول زیزو دوم ژابی به نظرم

زیدان و آلونسو اسطوره ان.
ولی برای کلوپ احترام خیلی بیشتری قائلم
(جایگاه سرمربی)

باور کنید همین کارلتو از همشون بهتره ولی کسی قدر نمیدونه…

همین مربی که داری ازش دفاع میکنی توو آنفلید از کارلو کامبک ناجوری خورد. محض اطلاع.

آخرین اخبار
20:31 مدیر آس: شیوه متفاوت ژابی و مورینیو برای مدیریت وینیسیوس 19:29 زیدان:«امباپه شایسته توپ طلا بود» 18:29 «نادال می پذیرد که مدیری باشد که توسط انس القراری اداره می‌شود؟» 18:11 آمار می گوید: خشونت شگفت انگیز علیه بازیکنان رئال مادرید در لالیگا 16:38 «به وقفه بازیهای ملی با هشتمین برد متوالی» 15:31 سرمربی والنسیا: «رئال مادرید شایسته پیروزی بود، اما گل اول عادلانه نبود» 14:30 مدافع بایرن مونیخ زیر نظر رئال مادرید؟ 13:31 «هویسن بالاخره به جلو حرکت کرد» 11:38 به جا مانده از بازی با والنسیا: هشتمین برد به یاد هشتمین چمپیونزلیگ! 09:31 «حتی شوامنی هم با والورده جور شد» 07:35 درگیری رودیگر با یکی از ماموران امنیتی والنسیا 06:10 کورتوا:«دروازه بان ها باید بدبین باشند»/ برناردو:«فده باید بیشتر شوت بزند» 06:06 صحبت های مورینیو پس از پیروزی در مستایا 06:02 لقب بامزه مارسلو برای مافئو: زشت ترین! 05:32 والنسیا 0-3 رئال مادرید؛ غلبه بر ضد فوتبال 01:31 «می شود رئال مادرید همه جامها را ببرد؟» 00:31 تقابل کارلوس اسپی با باشگاهی که دو بار ردش کرد! 00:00 برنامه ویژه مورینیو برای مدیریت فشار بدنی بازیکنان رئال مادرید؛ الگوبرداری از پاری‌سن‌ژرمن 23:31 بازگشت کاپیتان رئال مادرید به پست دفاع راست 23:02 ورود وینیسیوس به چالشی جدید با پایان دوران محرومیتش 22:04 بازیکن ژاپنی والنسیا از لیست بازی مقابل رئال مادرید خط خورد 21:29 آس: میلیتائو و طی کردن مسیری طولانی و 180 روزه 21:00 آس: تخصص رئال مادرید در گلزنی پس از دقیقه 90 در فصل جدید تمدید قرارداد دو جواهر آکادمی رئال مادرید بازیکن والنسیا که به هماهنگ شدن دیومانده با فوتبال اسپانیا کمک کرد