خاطرات خوش رئال مادرید از داور ال کلاسیکو

نوشته شده توسط admin در 24 اکتبر 2026 - 14:01
مرجع خبری رئال مادرید: کمیته فنی داوران اسپانیا، خوان مارتینس مونوئرا را برای قضاوت نخستین ال‌کلاسیکوی فصل میان رئال مادرید و بارسلونا انتخاب کرد. این داور ۴۴ ساله که سابقه فعالیت در نیروی پلیس را نیز دارد، در شرایطی مسئولیت قضاوت حساس‌ترین مسابقه فوتبال اسپانیا را بر عهده می‌گیرد که تنش‌های داوری و اختلافات دو باشگاه به اوج رسیده است.

مارتینس مونوئرا، داور اهل آلیکانته، یکی از باتجربه‌ترین داوران فوتبال اسپانیاست و پیش از این چهار بار قضاوت ال‌کلاسیکو را بر عهده داشته است. با این حال، مسابقه پیش رو می‌تواند یکی از دشوارترین آزمون‌های دوران حرفه‌ای او باشد.

ال‌کلاسیکو همواره مسابقه‌ای پرتنش بوده، اما دیدار این هفته شرایط ویژه‌ای دارد. روابط رئال مادرید و بارسلونا به دلیل پرونده نگریرا کاملاً تیره شده و ژوزه مورینیو نیز در هفته‌های اخیر، به‌ویژه پس از دربی مادرید، انتقادهای تندی علیه عملکرد داوران مطرح کرده است.

به همین دلیل، کمیته فنی داوران تصمیم گرفته قضاوت این مسابقه را به فردی مقتدر، باتجربه و توانمند در مدیریت موقعیت‌های دشوار بسپارد.

نکته جالب درباره مارتینس مونوئرا این است که او مأمور پلیسی است که در حال حاضر در مرخصی از خدمت قرار دارد؛ پیشینه‌ای که می‌تواند در مدیریت تنش‌های احتمالی ال‌کلاسیکو به کمکش بیاید.

مارتینس مونوئرا از سال ۲۰۱۳ در لالیگا قضاوت می‌کند و از سال ۲۰۱۵ نیز داور بین‌المللی است.برخورداری از تجربه بین‌المللی معمولاً یکی از معیارهای اصلی انتخاب داور برای مسابقاتی در سطح ال‌کلاسیکو محسوب می‌شود؛ به‌ویژه پس از جنجال‌های دربی مادرید که کمیته داوران، اورتیس آریاس را با وجود نداشتن صلاحیت قضاوت در رقابت‌های یوفا برای آن مسابقه انتخاب کرده بود.

آن تصمیم با انتقادهای گسترده‌ای همراه شد و اکنون کمیته داوران ترجیح داده برای ال‌کلاسیکو به سراغ چهره‌ای باتجربه‌تر برود.

پنجمین ال‌کلاسیکوی مونوئرا؛ سه پیروزی برای رئال مادرید

دیدار یکشنبه، پنجمین ال‌کلاسیکویی خواهد بود که مارتینس مونوئرا قضاوت می‌کند. چهار مسابقه قبلی او با اتفاقات مهم و بعضاً جنجالی همراه بوده‌اند.نخستین تجربه او به فصل ۲۰۲۱-۲۰۲۰ بازمی‌گردد؛ زمانی که رئال مادرید در نیوکمپ با نتیجه ۳-۱ بارسلونا را شکست داد. در آن مسابقه، اعلام پنالتی به سود رئال مادرید پس از بررسی VAR به دلیل کشیدن پیراهن سرخیو راموس توسط کلمنت لنگله، اعتراض شدید بارسلونایی‌ها را به دنبال داشت.

یک سال بعد، مونوئرا بار دیگر قضاوت ال‌کلاسیکو را بر عهده گرفت؛ این بار در سانتیاگو برنابئو، جایی که بارسلونا موفق شد با نتیجه ۴-۰ رئال مادرید را شکست دهد.سومین تجربه او در فصل ۲۰۲۳-۲۰۲۲ و در دیدار برگشت جام حذفی اسپانیا رقم خورد؛ مسابقه‌ای که رئال مادرید با نتیجه ۴-۰ بارسلونا را شکست داد.

آخرین ال‌کلاسیکویی که این داور قضاوت کرد نیز به فصل ۲۰۲۴-۲۰۲۳ و فینال سوپرجام اسپانیا بازمی‌گردد؛ دیداری که با پیروزی ۴-۱ رئال مادرید به پایان رسید.

به این ترتیب، رئال مادرید در چهار ال‌کلاسیکوی قبلی با قضاوت مونوئرا، سه پیروزی کسب کرده و تنها یک بار شکست خورده است.

آمار مثبت هر دو تیم با وجود اعتراض‌های داوری

با وجود نتایج مطلوب رئال مادرید در مسابقات تحت قضاوت مارتینس مونوئرا، این باشگاه بارها به‌شدت از عملکرد او انتقاد کرده است.

اختلافات میان رئال مادرید و این داور حتی تا جایی پیش رفت که باشگاه مادریدی در مقطعی شکایتی رسمی علیه او به کمیته انضباطی ارائه کرد.

با این حال، آمار کلی رئال مادرید در مسابقاتی که مونوئرا قضاوت کرده، کاملاً مثبت است.

تیم پیروزی تساوی شکست
رئال مادرید ۳۰ ۹ ۷
بارسلونا ۲۴ ۶ ۴

بارسلونا نیز اگرچه در مقاطعی به تصمیمات این داور اعتراض داشته، در مجموع نتایج مطلوبی در مسابقات تحت قضاوت او به دست آورده است.

سخت‌ترین مأموریت فصل برای داور اسپانیایی

ال‌کلاسیکوی یکشنبه، ششمین مسابقه‌ای خواهد بود که مارتینس مونوئرا در فصل جاری قضاوت می‌کند.

او پیش‌تر قضاوت پیروزی ۴-۰ رئال مادرید مقابل مالاگا و برد ۳-۱ بارسلونا برابر سویا را بر عهده داشته است.

با این حال، مونوئرا به‌خوبی می‌داند که هیچ‌یک از آن مسابقات با شرایط ال‌کلاسیکو قابل مقایسه نیستند.

در شرایطی که روابط دو باشگاه به‌شدت تیره شده و انتقادهای مورینیو از داوری نیز فضای مسابقه را حساس‌تر کرده است، این داور باتجربه باید از تمام مهارت‌های حرفه‌ای خود، چه در داوری و چه از دوران فعالیتش در پلیس، برای کنترل یکی از پرتنش‌ترین ال‌کلاسیکوهای سال‌های اخیر استفاده کند.

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
آخرین اخبار
17:31 خاطرات خوش رئال مادرید از داور ال کلاسیکو 17:03 مورینیو:«بلند کردن ریش هایم به خاطر خرافات نیست!» 16:31 آس: رویاهای ترنت در رئال مادرید در حال به باد رفتن! 15:45 عکس قدیمی از دیومانده در مراسم حج! 15:00 آس: تبدیل شدن گولر به مهره‌ای بی‌جایگزین در رئال مادرید 14:15 آس: پسر 150 گله مارسلو در مسیر تیم بزرگسالان رئال مادرید 13:31 اقدام جالب کورتوا برای پس گرفتن پیراهن ۱۶ سال پیش خود 12:10 رودری:«رئال مادرید برای انتقام می‌آید»/ جوردی آلبا:«نبود وینیسیوس به نفع بارسلوناست» 10:45 ژابی آلونسو درباره جدایی از رئال مادرید: «همه‌چیز زودتر از آنچه انتظار داشتم تمام شد» 09:34 فن‌درفارت:«رئال مادرید بارسلونا را غافلگیر می‌کند؛ امباپه شایسته توپ طلاست» 08:39 «تنها نقشی که دوست نداشتم در ال‌کلاسیکو داشته باشم» 07:34 مارکا: آرام شدن جو رختکن رئال مادرید 05:31 مارکا: ازادی عمل دادن مورینیو به ستارگانش در ال کلاسیکو 04:40 بارسلونا به دنبال عبور از بردهای ال کلاسیکو پس از یک قرن! 03:35 «تغییر حس رئال مادرید و بارسلونا پیش از ال‌کلاسیکو؛ از روحیه تیم مورینیو تا شکست بارسا مقابل پاریس» 02:31 دو هفته دشوار در انتظار رئال مادرید؛ چهار بازی خارج از خانه و ال‌کلاسیکویی سرنوشت‌ساز 02:31 بازگشت امباپه به ورزشگاه محبوبش، نیوکمپ 00:45 نظر کارشناسان رادیو مارکا در مورد ال‌کلاسیکو:«رئال مادرید می‌تواند غافلگیرکننده باشد» 00:00 رئال مادرید صاحب بیشترین نماینده از آکادمی در پنج لیگ بزرگ اروپا 23:15 مارکا: وینیسیوس، بی‌روح‌تر و غمگین‌تر از همیشه 22:31 مشخص شدن گزینه های اندریک در زمستان 21:45 مامور مهار دیومانده در ال کلاسیکو مشخص شد؟ 21:00 «مورینیو در ال کلاسیکو جسور خواهد بود یا محتاط؟» 20:15 کانیزارس:«وینیسیوس دیگر نمی تواند روی اعتبار گذشته‌اش حساب کند» 19:31 سایت‌های شرط بندی، شانس برد رئال مادرید را در ال کلاسیکوی یکشنبه چقدر می‌دانند؟