خاطره خوش ژیرونا از آخرین حضور در برنابئو/ الیکس گارسیا:«تساوی نتیجه خوبی است»

نوشته شده توسط admin در 27 اکتبر 2022 - 19:03

مرجع خبری رئال مادرید : ژیرونا در حالی به مصاف رئال مادرید می آید که از شش بازی اخیرش فقط دو امتیاز کسب کرده است اما با تمام قوا به مصاف رئال مادرید می آیند. آنها در آخرین حضورشان در برنابئو در 17 فوریه 2019 با نتیجه دو بر یک به پیروزی رسیدند. از ترکیب ژیرونا در آن زمان فقط چهار بازیکن هنوز در تیم هستند: استوانی، خوانپه، الکس گارسیا و والری. کاسمیرو در ان بازی گل اول را زد اما ژیرونا با پنالتی استوانی و گلی دیگر از پورتو به بازی برگشت.

الیکس گارسیا که یکی از بازماندگان آن بازی است، می گوید:” با مربیگری اوزبیو این فرصت را داشتم تا در برنابئو پیروز شوم و خاطره خوشی دارم. تیم در حال حاضر بازیهای خوبی داشته است اما باید اشتباهات را تصحیح کنیم. نمی توانیم مرتکب اشتباه شویم چرا که رئال مادرید می تواند از اشتباهات ما استفاده کند. باید رقابت کنیم، لذت ببریم و قطعا می توانیم در برنابئو دستاورد مثبتی داشته باشیم. نیمه دوم عالی بود هر چند که در نهایت خیلی اذیت شدیم. یادم است که پس از آن برد خیلی خوشحال بودیم. اما حالا شرایط متفاوت است. ببینیم چه می شود. باید با ذهنیت همان بازی به برنابئو برویم. رئال در هر لحظه می تواند به تو گل بزند و باید خیلی مراقب باشی. باید از این تجربه لذت ببریم. قطعا از تساوی راضی خواهم بود اما باید یک بازی عالی داشته باشیم. تساوی روی کاغذ نتیجه خوبی به شمار می رود.”

ژیرونا 334 بلیت را در اختیار هوادارانش قرار داده تا در بازی یکشنبه در برنابئو حضور پیدا کنند که 166 تا برای فروش گذاشته شده، 133 تا به کانون های هواداری رسیده و 35 تا در اختیار شرکای باشگاه قرار گرفته است. البته نحوه تقسیم بلیت ها باعث دلخوری هواداران دوآتشه و افراطی ژیرونا شده و به نشانه اعتراض ان را پس داده اند و حتی اعلام کرده اند که ژیرونا را در بازیهای آینده شان در مونتولیوی هم تشویق نمی کنند!

آخرین اخبار
15:37 جواهری که با گلهای زیبایش در آکادمی رئال مادرید می درخشد 14:20 جلسه نماینده باشگاه آرژانتینی با پرز 13:26 سرنوشت 26 جوان قهرمان اروپای رئال مادرید چه شد؟/ هیچ کدام مورد توجه مورینیو نیستند! 12:18 بیانیه بلندبالای سویا در مورد داوری بازی با رئال مادرید 10:45 اثر زیدان در کاماوینگا خنثی شد 09:31 ادامه فشار شبکه رئال مادرید به داوران پیش از ال کلاسیکو 07:22 جواهر آکادمی رئال مادرید که امشب می تواند رکوردشکنی کند 05:31 پرز از شش باشگاه انگلیسی هزینه‌های غرامت سوپرلیگ را مطالبه می‌کند 03:57 بارسلونا با شکست به ال کلاسیکو رسید 03:30 دمیکلیس دوباره به برنابئو برمی‌گردد؛ ۱۶ سال بعد از شکست مقابل مورینیو 02:31 «این برخورد با وینیسیوس عادلانه نیست؛ مادریدیسمو بیش از حد با او سخت گرفته است» 01:31 نگاهی به صد روز اول دوره دوم مورینیو 01:05 لیست رئال مادرید مقابل لایپزیش 00:23 سه رئالی در میان نامزدهای بهترین برنده توپ طلای تازیخ 23:31 کوناته و دیومانده؛ دو نسل از «کارخانه لایپزیش» حالا مقابل تیم سابقشان در برنابئو 22:31 آس: گولر و متقاعد کردن مورینیو با عملکردش درون زمین 21:45 «وقتی مربی از درخشش دیومانده خوشحال نمی شود!» 21:00 آیا رئال مادرید بدون وینیسیوس جونیور بهتر بازی می کند؟ 20:31 شوخی کمک مربی سویا با امباپه 20:00 اعتراض جدید سویایی ها: گل امباپه باید مردود می شد 19:31 معمای والورده پیش از ال کلاسیکو؛ در چه پستی بازی خواهد کرد؟ 19:00 لاپورتا دوباره به رئال مادرید کنایه زد: «از فردا درباره‌اش حرف می‌زنیم، چون حرف زیاد دارد» 18:17 مورینیو:«بازیکن دست نخوردنی ندارم/ کیفیت داور بازی با لایپزیش بالاست» 17:50 کوناته:«نمی‌دانستم روی پیراهن سئوتا چه نوشته شده!/ اگر فردا ببریم، برای ال کلاسیکو بهتر است» 17:29 آخرین تمرین پیش از بازی با لایپزیش و بازگشت وینیسیوس به ترکیب