«نگریرا، تباس، لاپورتا، شبکه رئال مادرید؛ ال کلاسیکو در اوج تنش»

نوشته شده توسط admin در 20 اکتبر 2026 - 10:08

مرجع خبری رئال مادرید: از ۱۵ فوریه ۲۰۲۳، روزی که Cadena SER پرداخت ۸.۴ میلیون یورو از سوی بارسلونا به انریکه نگریرا، نایب‌رئیس وقت کمیته فنی داوران، طی ۱۷ سال و در دوره حداقل چهار رئیس مختلف باشگاه را علنی کرد ــ با این نکته که رئیس فعلی رقم پرداختی‌ها را چهار برابر کرده بود ــ تاکنون ۱۲ ال‌کلاسیکو برگزار شده است: هفت برد برای بارسلونا و پنج برد برای رئال مادرید.

اما هیچ‌کدام از آن‌ها زیر فشار و تنشی که بازی یکشنبه دارد برگزار نشده‌اند؛ مسابقه‌ای که در آن ۱۳۴۸ روز از آغاز پرونده‌ای می‌گذرد که تاکنون از دست سه قاضی عبور کرده است. روند تحقیقی بسیار طولانی که چندان با منطق فوتبال سازگار نیست؛ فوتبالی که برای حفظ پاکی رقابت‌هایش نیاز دارد فاصله میان تخلف و مجازات تا حد ممکن کوتاه باشد.

هر روزی که بدون صدور حکم قضایی می‌گذرد، با توجه به اینکه مسیر ورزشی عملاً به دلیل یک مرور زمان عجیب و بسیار سریع ــ فقط سه سال برای تخلفات بسیار سنگین ــ بسته شده، آلودگی فضای پیرامونی به شکل تصاعدی بیشتر می‌شود. حالا به طوفان کامل رسیده‌ایم.

از آخرین ال‌کلاسیکو تا این مسابقه، فلورنتینو پرس را شنیده‌ایم که گفته هفت لالیگا از رئال دزدیده شده است؛ بارسلونا موضوع را به دادگاه برده ــ و جالب اینکه بازی بعدی عملاً آنجا برگزار می‌شود، چون جلسه سازش برای ۲۵ نوامبر تعیین شده که مرحله پیش از شکایت رسمی به اتهام افتراست ــ و رئال مادرید نیز گزارشی تقریباً دایره‌المعارفی درباره امتیازاتی که به اعتقادش در آن دوره به رقیب داده شده، به یوفا ارائه کرده است.

هنوز جوهر این شکایت‌ها خشک نشده بود که هفته گذشته لاپورتا دو بار به رئال شلیک کرد. روز ۱۰ اکتبر گفت رفتار رئال «متکبرانه و خودخواهانه» است و روز ۱۷ اکتبر این باشگاه را متهم کرد که می‌خواهد لالیگا و کمیته داوران را «منفجر کند».

فقط خاویر تباس کم بود؛ کسی که با مقایسه Real Madrid TV با گوبلز، وزیر تبلیغات رایش سوم، از حد عبور کرد. بعد از آن پنج یادداشت در X منتشر کرد؛ همگی برای توجیه خودش و هیچ‌کدام برای عذرخواهی. موضوعی که در نهایت باعث ورود دولت اسپانیا از طریق CSD شد.

و در کنار همه این‌ها، اشتباهات داوری در آخرین دربی، محرومیت وینیسیوس و جنجال‌های داوری بازی‌های بتیس-بارسا و رئال مادرید-سویا هم قرار گرفته‌اند. هیچ نقطه آرامی باقی نمانده است.

روزهای تاریک دوران گاسپارت و لورنزو سانس فقط یک قدم با بازگشت فاصله دارند.

لوئیز نیتو – آس

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
اشتراک در
اطلاع از
2 نظرات

⚽️ لاشورتا بشکه عن : حضرت کیریان خروسه و رئال مادرید یه مرغدونی! قبلاً هم اینو گفته بودم؛ توی یه مرغدونی نمیتونه بیشتر از یه خروس وجود داشته باشه. این ترکیب هرگز جواب نمیده! در فوتبال، تیم و روحیه تیمی باید در اولویت باشن. اگه این دو وجود نداشته باشن، کل پروژه محکوم به شکسته! رئال مادرید روی ستاره‌های فردی و خریدهای پرسر‌وصدا سرمایه‌گذاری کرده، اما 2 ساله که هیچ جامی نبرده!

با اینکه ازش متنفرم اما راست میگه باید میمون یا کیریان یکیشون سیکش زده میشد ترجیحا میمون که نشد و ریدمان و تحقیر با برگشت با فیکس شدن میمون ادامه داره

حتی اینکه دژمنه مستقیم رئاله هم فهمیده مشکل کار کجاست اما تعجبم از اینه که کسی که اسم خودشو مدیر تیم میزاره چطور دلش نخواست و نمیخواد ببینه و بفهمه که مشکل چیه و اونارو رفع کنه متاسفانه

آخرین اخبار
14:31 ال‌کلاسیکو با برتری حداقلی تاریخی رئال؛ ۱۰۶ برد مقابل ۱۰۵ برد بارسلونا 13:38 «نگریرا، تباس، لاپورتا، شبکه رئال مادرید؛ ال کلاسیکو در اوج تنش» 12:10 دمیکلیس: «رئال مادرید نمی‌تواند از ترکیبی که دارد شکایت کند» 10:45 لالیگا و CTA درباره صحنه جنجالی گولر توضیح دادند؛ VAR تصویر واضحی برای مداخله نداشت 09:36 شوخی جالب امباپه و سرپرست رئال مادرید روی نیمکت 08:35 احتمال برکناری تباس پس از جنجال های اخیر 07:34 امباپه پس از فتح Onze d’Or: «هرکس فکر می‌کند من کامل هستم، تلویزیون ندارد!» 05:15 لاپورتا: «دیگر هیچ رابطه‌ای با رئال مادرید نداریم؛ حتی می‌توان گفت در تقابل هستیم» 04:41 زمان احتمالی بازگشت کاپیتان راموس به لالیگا 03:32 چشم دوختن رئال مادرید به دفاع چپ رومانیایی 02:23 مارکا: قدرت گرفتن مورینیو با دو برد اخیر 01:31 «کسی جای خالی وینیسیوس را حس نکرد» 00:31 دروازه بان تولوز در رادار رئال مادرید؟ 23:31 رسیدن رئال مادرید به شانزده پیروزی متوالی در سانتیاگو برنابئو 22:31 «دیومانده و تغییرات دیگری که اثربخش بودند» 21:31 کارما سراغ لایپزیش آمد؛ اینتراخت همان شوخی را به خودش برگرداند 20:31 پیام میلیتائو پس از بازگشت از سومین مصدومیت شدیدش در سه سال اخیر 19:32 آس: نفس دیومانده پشت سر وینیسیوس 18:31 امباپه برنده جایزه «یازده طلایی» شد 17:28 داور بازی رئال مادرید و لایپزیش مشخص شد 16:23 والدانو:«پس از این همه گل زیبا، همچنان در مورد داوران حرف زده می‌شود» 15:31 «رودری جدید» در راه رئال مادرید؟ 14:36 یک رکورد خارق العاده جدید برای سرمربی تیم جوانان رئال مادرید «اولین شب بزرگ دیومانده در رئال مادرید» به جا مانده از بازی با سویا: گلهایی در حد موزه